چهارشنبه 6 خرداد 1405

ورزشی خبرگزاری مهر

ورزشی خبرگزاری مهر

مراسم بدرقه تیم ملی فوتسال ناشنوایان ایران به مسابقات قهرمانی جهان 2025 ایتالیا برگزار شد

تیم ملی والیبال زنان ایران در آخرین مسابقه خود در دور گروهی جام ملت‌های آسیا مقابل مغولستان متحمل شکست شد و از صعود به مرحله نیمه نهایی بازماند.

رقابت‌های رنکینگ کشوری پاکت بیلیارد بانوان در رشته تن‌بال به مناسبت گرامیداشت عید غدیر و با حضور 32 ورزشکار برتر کشور برگزار می گردد.

شیراز - سرپرست هیئت کشتی استان فارس گفت: مسابقات بین‌المللی کشتی فرنگی جام جهان‌پهلوان تختی با حضور بیش از 100 ورزشکار در شیراز آغاز شد.

سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس به طور مستقیم موفق به جذب دو گزینه خارجی برای پیوستن به این تیم شد.

دستیار پیشین امیر قلعه نویی عملکرد این تیم در مسیر صعود به جام جهانی را فارغ از تاتیک مناسب دانست و گفت: برنامه‌ای برای غافلگیری قطر و حتی کره شمالی با هر دو ترکیب نداشتیم.

رقابت‌های تنیس روی میز کانتندر جوانان نروژ در حالی پیگیری می‌شود که پرونده نمایندگان ایران در رده سنی زیر 17 سال بسته شده اما در رده سنی زیر 13 سال رقابت‌ها ادامه دارد.

تیم‌های لیگ برتری بسکتبال تا 31 تیر فرصت دارند نسبت به تسویه حساب مالی با سازمان لیگ اقدام کنند در غیر این صورت از حضور در فصل جدید مسابقات منع می‌شوند.

روبرتو پیاتزا اسامی 14 بازیکن را برای دیدار دوم تیم ملی والیبال ایران در لیگ ملت‌های 2025 اعلام کرد.

سرمربی تیم ملی والیبال ایران معتقد است باید از بازی مقابل برزیل درس بگیریم.

کاپیتان تیم ملی والیبال ایران گفت: مسابقه اول هر تورنمنتی سخت است، چه برسد که مسابقه با برزیل و در ریودوژانیرو باشد.

بررسی آماری پیروزی برزیل مقابل تیم ملی والیبال ایران نشان می‌دهد این تیم در تمامی فاکتورها به خصوص در دفاع و خطاهای حریف عملکرد بهتری داشته است.

تیم‌های لهستان، ژاپن، صربستان، ایتالیا، اوکراین، برزیل و آرژانتین در نخستین روز هفته اول لیگ ملت‌های والیبال 2025 در گروه مردان موفق به شکست حریفان خود شدند.

سرمربی تیم ملی والیبال برزیل گفت: قطعاً بازیکنان ایران استعداد دارند و باید بیشتر در سطح بین‌المللی بازی کنند و در المپیک بعدی مدعی خواهند بود.

تیم ملی والیبال ایران در اولین دیدار خود در لیگ ملت‌های والیبال مقابل برزیل به میدان رفت و در شرایطی که بازیکنان اشتباهات زیادی داشتند، شکست قابل پیش بینی را پذیرا شدند.

دیدار نهایی سی‌امین دوره رقابت‌های رنکینگ کشوری اسنوکر بانوان عصر امروز چهارشنبه به میزبانی استان خراسان رضوی به پایان رسید و برترین های این دوره از مسابقات معرفی شدند.