یک‌شنبه 12 مرداد 1404

ورزشی خبرگزاری مهر

ورزشی خبرگزاری مهر

اتحادیه جهانی کشتی سیدبندی رقابت‌های کشتی المپیک پاریس را اعلام کرد.

کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال یونان، کریم انصاری فرد را با محرومیت مواجه کرد.

اتحادیه جهانی کشتی، اسامی آزادکاران حاضر در المپیک پاریس را اعلام کرد که براساس آن ملی پوشان کشورمان حریفان خود در این دوره از بازی ها را شناختند.

رفتارهای برخی از بازیکنان پس از پایان فصل بیست و سوم باعث شده تا تیم های ایرانی حاضر در رقابت های آسیایی با حاشیه رو به رو شوند.

مهاجم تیم ملی فوتبال عراق با باشگاه تراکتور مذاکراتی داشته است و سرخ های تبریزی به دنبال جذب این بازیکن هستند.

تیراندازی با کمان ایران برای حضور در سی و سومین دوره بازی های المپیک یک نماینده دارد و هر چند در ادوار گذشته در همان مسابقات اول حذف شده‌اند، اما این بار امیدوار به صعود به دور دوم هستند.

هفته اول لیگ برتر فوتسال برگزار شد و تیم های مس سونگون و گیتی پسند در مقام مدعی ظاهر شدند.

مسئول کمیته فنی فدراسیون شنا امیدوار است که سامیار عبدلی تنها شناگر ایران در المپیک پاریس بتواند در این بازی ها زیر 5 ثانیه شنا کرده و رکورد خود را ارتقا دهد.

کارشناس فوتبال با تاکید بر این که سبک بازی سرخپوشان به اسپانیا نزدیک است، گفت: اگر مدیران باشگاه پرسپولیس مطابق با سیاست های گاریدو پیش بروند، پرسپولیس موفق خواهد شد.

تیم ملی والیبال نشسته در حالی برای حضور در بازی‌های پارالمپیک آماده می‌شود که در فاصله دو ماه تا این بازی‌ها، برنامه‌های این تیم برای برگزاری دیدارهای تدارکاتی منتفی شده است.

قائم مقام فصل گذشته باشگاه ملوان به عنوان مدیرعامل جدید این باشگاه انتخاب و معرفی شد.

فینال رقابت های کافا 2024 با قهرمانی تیم ملی جوانان ایران به پایان رسید.

مدافع تیم فوتبال پرسپولیس گفت: همانند فصل اولی که به پرسپولیس آمدم امسال هم قراردادم را با باشگاه سفید امضا کردم.

مدافع تیم فوتبال پرسپولیس قرارداد خود را با این باشگاه تمدید کرد.

وینگر فصل گذشته تیم فوتبال آلومینیوم اراک با عقد قراردادی راهی سپاهان شد.

دور جدیدی از تمرینات تیم ملی پاراوزنه برداری برای آمادگی حضور در بازی های پارالمپیک پاریس از امروز 22 تیر ماه در تهران آغاز شد.