جمعه 28 شهریور 1404

ورزشی خبرگزاری مهر

ورزشی خبرگزاری مهر

اهواز - آرش برهانی فصل جدید رقابت‌های فوتبال ایران را در لیگ دسته اول به عنوان سرمربی جدید استقلال ملاثانی تجربه خواهد کرد.

اصفهان - سرمربی تراکتورسازی تبریز گفت: مسئولیت شکست امروز تیمم با من است.

اهواز - دروازه‌بان سابق تیم امید ایران پس از دو سال دوری از فوتبال با عقد قراردادی به تیم فوتبال فولاد نوین خوزستان پیوست.

دیدار تیم های فوتبال سپاهان و تراکتور تبریز با پیروزی میزبان به پایان رسید.

نیمه اول دیدار حساس هفته اول لیگ برتر با پیروزی سپاهان اصفهان همراه بود.

اصفهان - جدال 2 تیم سپاهان و تراکتورسازی با نتیجه 3 بر 1 به نفع زردپوشان اصفهانی به اتمام رسید.

قزوین - تیم فوتسال کراپ الوند در هفته دوم لیگ برتر در برابر میهمان خود مس سونگون شکست تلخی را پذیرفت.

حسن تفتیان موفق شد بعنوان دومین ورزشکار کشورمان پس از فرزانه فصیحی از طریق رنکینگ جواز حضور در رقابت های دوومیدانی قهرمانی جهان را کسب نماید.

اصفهان - اسامی 11 بازیکن اصلی تیم فوتبال سپاهان برای دیدار با تراکتور اعلام شد.

اصفهان - هواداران خانم در اصفهان باز هم نتوانستند به عنوان تماشاگر وارد نقش جهان شوند.

در ادامه مسابقات قهرمانی جهان دراگون‌بوت در پاتایا تایلند نمایندگان ایران موفق به کسب 3 مدال رنگارنگ شدند.

تیم هندبال نوجوانان ایران با قبول شکست برابر تیم برزیل در مسابقات قهرمانی جهان برای کسب رتبه پانزدهم و شانزدهم یک مسابقه دیگر پیش رو دارد.

یکی از دستیاران جواد نکونام در فصول گذشته به عنوان مربی به کادر فنی تیم فوتبال استقلال اضافه شد.

رئیس کمیته ملی المپیک و سرپرست وزارت ورزش و جوانان از اردوی تیم های ملی بانوان و آقایان کاراته ایران بازدید کردند.

یکی از تیم های حاضر در بیست و سومین دوره لیگ برتر برای این که قوانین سازمان لیگ را دور بزند، رقم قرارداد این فصل بازیکنش را پایین زده اما برای فصل آینده 250 درصد افزایش در نظر گرفته است.

دیدار تیم‌های فوتبال استقلال خوزستان و شمس آذر قزوین در هفته اول لیگ برتر باشگاههای کشور با نتیجه مساوی 1 - 1 در ورزشگاه غدیر اهواز به پایان رسید.