دوشنبه 4 خرداد 1405

ورزشی خبرگزاری مهر

ورزشی خبرگزاری مهر

کاروان تیم ملی فوتبال قرقیزستان برای دیدار با ایران در مرحله سوم مقدماتی جام جهانی 2026 روز سه شنبه به کشورمان سفر خواهد کرد.

عضو تیم ملی دوومیدانی معتقد است این رشته المپیکی در یک سال گذشته از بی‌ثباتی آسیب دیده و عدم اعزام آنها به مسابقات قهرمانی جهانی ارتباطی با کم کاری احسان حدادی ندارد.

فدراسیون فوتبال قرقیزستان برای تماشای دیدار تیم ملی کشورش مقابل ایران در مقدماتی جام جهانی دست به اقدام جالبی زده است.

کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال قرار دستور موقت برای بازیکن و تماشاگران تیم استقلال خوزستان صادر کرد.

رسانه اماراتی «الاتحاد» به تمجید از سردار آزمون مهاجم ایرانی تیم فوتبال شباب الاهلی پرداخت و در مطلبی نوشت که او با حضور در این تیم متحول شده است.

کارشناس فوتبال با بیان اینکه پرسپولیس تیم روزهای سخت است، گفت: پرسپولیس در بازی های سخت بهتر بازی می کند و با توجه به شناخت گل محمدی از این تیم، سرخ ها مقابل فولاد عملکرد بسیار خوبی داشت.

پاراتکواندوکار تیم ملی کشورمان با وجود آسیب دیدگی شدید از ناحیه دست راست در مبارزه رده بندی به مصاف حریفی از قزاقستان رفت و با پیروزی برابر این حریف به مدال برنز دست یافت.

حق شناس پاراتکواندوکار تیم ملی کشورمان با وجود آسیب دیدگی شدید از ناحیه دست راست در مبارزه رده بندی به مصاف حریفی از قزاقستان رفت و با پیروزی برابر این حریف به مدال برنز دست یافت.

گزارش خبرنگار اعزامی مهر به پاریس از عملکرد کاروان ایران در پایان روز سوم بازی های پارالمپیک 2024 را در این فیلم مشاهده می‌کنید.

فیلم لحظه اهدای مدال برنز علیرضا بخت در مسابقات پاراتکواندو بازی های پارالمپیک 2024 پاریس را مشاهده می‌کنید.

فاطمه همتی ملی پوش پاراتیراندازی با کمان ایران به مدال نقره این رشته در هفدهمین دوره بازی های پارالمپیک دست پیدا کرد.

فاطمه همتی ملی پوش پاراتیراندازی با کمان ایران به مدال نقره این رشته در هفدهمین دوره بازی های پارالمپیک دست پیدا کرد.

دارنده مدال نقره پاراتیروکمان بازی های پارالمپیک گفت: می توانستم به مدال نقره این بازی ها دست پیدا کنم.

ملی پوش پارادوومیدانی ایران در پرتاب نیزه به مدال این رشته در هفدهمین دوره بازی های پارالمپیک دست پیدا نکرد.

کاروان ورزش ایران با نام «فرزندان ایران» در پایان سومین روز از هفدهمین دوره بازی های پارالمپیک با کسب چند مدال طلا، نقره و برنز موقعیت خود در جدول رده بندی توزیع مدال را بهتر کرد.

پاراتکواندوکار وزن 80+ کیلوگرم ایران که با شکست حریف خود از قزاقستان به مدال برنز پارالمپیک 2024 پاریس دست پیدا کرد ابراز امیدواری کرد در رقابت‌های آتی به مدال خوشرنگ‌تری دست پیدا کند.