ورزشی خبرگزاری مهر
ورزشی خبرگزاری مهر
برگزاری مراسم ادای احترام به کشته شدگان جنگ جهانی اول در طاق پیروزی پاریس پیش از آغاز مراسم افتتاحیه را در این فیلم مشاهده میکنید.
خرمآباد - تیم داوری دیدار خیبر خرمآباد و ذوب آهن اصفهان اعلام شد.
ورامین - رئیس اداره ورزش و جوانان ورامین از برگزاری اولین دوره کلاس مربیگری سطح یک فوتسال در این شهرستان خبر داد.
سرمربی تیم فوتبال استقلال با بیان این که از ابتدای فصل مشکلاتی را برای تیم تحت هدایتش به وجود آورده اند گفت: هر چقدر میزان کارشکنی ها علیه استقلال بیشتر شود، ما متحدتر میشویم.
خرمآباد - سرمربی تیم فوتبال ذوب آهن اصفهان گفت: هر دو تیم فردا دنبال این هستند بتوانند فوتبال روی زمین و با کیفیت درست و مناسبی را بازی کنند.
رئیس فدراسیون والیبال ایران با کسب اکثریت آرا به عنوان عضو هیات رئیسه کنفدراسیون آسیا انتخاب شد.
لژیونرهای ایرانی شاغل در لیگ برتر روسیه فرصت رویارویی را از دست دادند.
بازیکن پیشین تیم ملی فوتبال ایران به عنوان مدیرعامل باشگاه پیکان انتخاب شد.
خرمآباد - سرمربی تیم فوتبال خیبر خرمآباد گفت: این شکل خوبی نیست در لیگی که همه باید در یک سطح رقابت کنند، یک سری تیم از نعمت «وی ای آر» برخوردار و یک سری تیمها از آن محروم باشند.
سه بازیکن ازبکستانی شاغل در لیگ برتر فوتبال ایران به تیم ملی کشورشان دعوت شدند.
داوران هفته سوم لیگ برتر فوتبال کشور در حالی مشخص شدند که زاهدی فرد دیدار استقلال خوزستان با همنام تهرانی اش را سوت می زند. پیام حیدری نیز در قزوین داوری خواهد کرد.
سهل انگاری فدراسیون دوومیدانی باعث شد تا چهار ورزشکار شانس حضور در مسابقات قهرمانی جهان جوانان را از دست بدهند.
مسئول مسابقات سازمان لیگ فوتبال از عدم تغییر زمان و مکان برگزاری بازی استقلال با همنام خود در هفته سوم لیگ برتر خبر داد.
نمایندگان فدراسیون فوتبال که برای پیگیری وجوه بلوکه شده ایران در فیفا به سوئیس رفته بودند، جلساتی را با مسئولان این نهاد برگزار کردند.
تیم های فوتبال استقلال تهران و پرسپولیس در هفته ششم رقابت های لیگ برتر رو در روی هم قرار می گیرند.
معاون دبیرکل فدراسیون فوتبال گفت: میزبانی استقلال و پرسپولیس در لیگ نخبگان آسیا در کشور خودمان برگزار می شود.