جمعه 1 اسفند 1404

ورزشی خبرگزاری مهر

ورزشی خبرگزاری مهر

مهاجم تیم ملی فوتبال ایران در حال حاضر هیچ قراردادی با باشگاه رم ایتالیا ندارد.

فوتبال ایران در سال های اخیر با عدم حضور بازیکنان با استعداد در سطح ملی و باشگاهی رو به رو شده که عدم توجه به فوتبال پایه یکی از اصلی ترین دلایل چنین وضعیتی به شمار می رود.

تمرین تاکتیکی تیم ملی فوتبال جوانان ایران در مرکز آکادمی بارسلونا در شهر جلال آباد قرقیزستان برگزار شد.

ملی‌پوش والیبال ایران با بیان این که از دریافت پیشنهاد تیم لوبه شوکه شده است، گفت: اگر مسئولان هدفشان رسیدن والیبال به المپیک و کسب نتیجه بود باید با یک برنامه‌ریزی اصولی پیش می‌رفتند.

رئیس جدید فدراسیون دوومیدانی که در دوران ورزش حرفه ای پرفراز و نشیب بود و یک حاشیه بزرگ را هم پشت سرگذاشت، بدون هیچ سابقه مدیریتی روی صندلی ریاست نشست اما حمایت وزارت ورزش را دارد!

دیدار تیم های ملی فوتبال پرتغال و اسلوونی با برتری یاران کریستیانو رونالدو به پایان رسید.

تیم ملی فوتبال فرانسه با برتری برابر بلژیک راهی مرحله یک چهارم نهایی جام ملت های اروپا شد.

کمیته ملی پارالمپیک برای ورزشکاران اعزامی به بازی های پاریس، علاوه بر پاداش مدال آوری، پاداش تشویقی هم در نظر گرفته أست.

سرپرست کاروان اعزامی به بازی های پارالمپیک خطاب به ورزشکاران در عدم کم فروشی و دوری از حواشی تاکید کرد.

در حاشیه گردهمایی کاروان اعزامی ایران در بازی های پارالمپیک پاریس2024، از تمبر یادبود کسب مقام دومی ایران در بازی های پاراآسیایی هانگژو2022 رونمایی شد.

رییس کمیته ملی پارالمپیک گفت: با توجه به ارتباطی که با ورزشکاران دارم، مطمئنم در پاریس اتفاقات خوبی می افتد.

تیم ملی نوجوانان تنیس روی میز کشورمان با پیروزی 3 بر یک مقابل تیم قدرتمند کره جنوبی برای اولین بار در تاریخ به فینال مسابقات قهرمانی نوجوانان و جوانان آسیا صعود کرد.

تیم فوتبال اتلتیکومادرید به درخواست هواداران و به دنبال یک همه پرسی، لوگوی خود را تغییر داد.

بر اساس رده بندی جدید فدراسیون بین المللی شمشیربازی، تیم ملی اسلحه سابر ایران در جایگاه نهم قرار دارد.

یک رسانه نزدیک به تیم فوتبال اینتر پوستری از مراسم معارفه مهدی طارمی طراحی و منتشر کرد و به استقبال این بازیکن رفت.

حسن سیف اللهی ملی پوش با سابقه دوچرخه سواری کشورمان قهرمان مسابقات استقامت جاده کشور شد.