سه‌شنبه 28 بهمن 1404

ورزشی خبرگزاری مهر

ورزشی خبرگزاری مهر

سرپرست وزارت ورزش و جوانان از پرداخت پاداش قهرمانان و مدال‌آوران پیش از بازی‌های آسیایی هانگژو خبر داد

مسابقه دو تیم تراکتور تبریز و پرسپولیس با 15دقیقه تاخیر تاخیر آغاز می شود.

سرپرست وزارت ورزش و جوانان گفت: دوری از تنبلی، سرکشی به خانواده شهدا، خودسازی و تبعیت از فرامین رهبری جزو وصیت‌نامه شهید صدرزاده است که به آن بسیار تاکید داشت.

استانهای اصفهان و تهران در صدر جدول رده‌بندی توزیع مدال استعدادهای برتر با یکدیگر در رقابت‌اند.

بازیکنان تیم های فوتبال تراکتور و پرسپولیس در شروع دیدار امروز مشخص شدند.

از سوی سرمربی تیم ملی بسکتبال 13 بازیکن جهت حضور در تورنمنت پیک به تیم ملی دعوت شدند.

باشگاه سپاهان اصفهان خبر ازارسال لیست نهایی خود برای لیگ قهرمانان آسیا داد.

مصدومیت عجیب مدافع تراکتور باعث کنار گذاشتن او از لیست بازی امروز با پرسپولیس شد.

کمیته‌ملی‌المپیک در بیانیه‌ای پاسخ رئیس فدراسیون گلف را داد و اعلام کرد: حضور گلف با رنکینگ پایین جهانی در هانگژو منطقی نیست و حضور گردشگر در این بازی‌ها محسوب می‌شود.

اعضای دو تیم ذوب آهن و سپاهان اصفهان قبل از دربی امروز این شهر شارژ مالی شدند.

سرمربی تیم فوتبال استقلال با اشاره به برگزاری دومین دیدار تیمش برابر ملوان در لیگ بیست و سوم گفت: با وجود این که عملکرد خوبی در هفته اول لیگ داشتیم اما مشکلات تیم همچنان پابرجاست.

بازیکن جدید تیم فوتبال الهلال از لیگ عربستان با عنوان «فوق العاده» نام برد و گفت: در زمان مناسبی تصمیم خوبی گرفته ام و به باشگاه درستی آمده ام.

تیم یونانی تیم فوتبال گل گهر که هفته اول را به پیروزی پرگل دست پیدا کرده بود، برای هفته دوم متوجه شد که لیگ برتر شرایط سخت تری را برایش رقم خواهد زد.

انجمن کراسفیت جزئیات برگزاری لیگ این رشته که دی ماه انجام خواهد شد را اعلام کرد.

نرمش صبحگاهی پرسپولیس در تبریز نشان از اطمینان گل محمدی به ترکیب ثابت خود دارد.

کادر فنی تیم ملی تکواندو خلاء وزن چهارم را با برگزاری رقابتهای انتخابی و دعوت از دو تکواندوکار جوان پر می کند.