پنج‌شنبه 16 مرداد 1404

ورزشی خبرگزاری مهر

ورزشی خبرگزاری مهر

تیم ملی فوتبال ایران پس از تساوی برابر روسیه، در دومین دیدار تدارکاتی خود در سال جدید به مصاف تیم ملی کنیا به میدان رفت و هر چند با یک گل غافلگیر شد اما در نهایت توانست به پیروزی برسد.

سخنگوی فدراسیون فوتبال در مورد مشکلاتی که برای تهیه بلیت تیم ملی بانوان به وجود آمده است گفت: وقتی بلیت پیدا نمی شود این مرسوم است که خودشان بلیت تهیه کنند!

نیمه نخست بازی تیم‌های ملی فوتبال ایران و کنیا در شرایطی با تساوی به پایان رسید که ملی‌پوشان ایران نتوانستند در یک نیمه موقعیت جدی و خطرناکی روی دروازه حریف آفریقایی خود داشته باشند.

ترکیب تیم ملی فوتبال کنیا برای بازی با ایران مشخص شد.

ترکیب تیم ملی فوتبال ایران برای دیدار مقابل کنیا مشخص شد و امیر قلعه نویی تغییراتی در این ترکیب نسبت به بازی با روسیه ایجاد کرد.

باشگاه استقلال اعلام کرد که همچنان در انتظار تشکیل جلسه هیات مدیره شرکت طرف قرارداد برای حل مشکلات مالی این باشگاه است.

حمید عطاءاللهی به عنوان دبیرکل فدراسیون دوچرخه سواری منصوب شد.

سرمربی تیم ملی فوتسال ایران اسامی 22 بازیکن دعوت شده به اردوی این تیم را اعلام کرد.

رئیس کنفدراسیون فوتبال آسیا قهرمانی تیم ملی فوتبال ساحلی ایران را تبریک گفت.

رحمان عموزاد به عنوان نماینده کشورمان در وزن 65 کیلوگرم رقابت‌های کشتی آزاد بزرگسالان قهرمانی آسیا در قزاقستان به میدان می‌رود.

سرمربی تیم ملی فوتبال کنیا گفت: بیشتر بازیکنانم بازی کنار هم را فراموش کرده‌اند.

سرمربی تیم ملی تکواندو گفت: در سال 1402 بازیکنان خوبی را داریم که اغلب آنها مدعی کسب سهمیه المپیک هستند.

برنامه مسابقات مرحله یک چهارم نهایی جام حذفی فوتبال ایران اعلام شد.

رئیس انجمن کراپلینگ ایران گفت: کراپلینگ یکی از رشته های تحت پوشش اتحادیه جهانی کشتی است که پس از هماهنگی‌های ایجاد شده ما به صورت مستقیم با این نهاد بین المللی کار می‌کنیم.

زمان آغاز دو مسابقه از هفته بیست و چهارم لیگ برتر فوتبال تغییر کرد.

بازیکن پیشین تیم ملی فوتبال روسیه ادعای تبانی در بازی دوستانه این تیم مقابل ایران را رد کرد و آن را غیر ممکن دانست.