سه‌شنبه 20 آبان 1404

ورزشی خبرگزاری مهر

ورزشی خبرگزاری مهر

«دژان میلاکوویچ» مربی صربستانی که قرار است به عنوان مدیر فنی تیم ملی واترپلو با فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو همکاری داشته باشد، وارد ایران شد.

طرح «مترو اسپرت» که با هدف آشنایی بیشتر مردم با ورزش های همگانی در چند ایستگاه مترو تهران اجرا شد، با برگزاری مراسم اختتامیه به پایان رسید.

خبرنگار اسپانیایی از مقصد احتمالی امیر عابدزاده دروازه‌بان ایرانی پرده برداشت.

دروازه‌بان تیم فوتبال پرسپولیس به مدت یک فصل و به طور قرضی در تیم دیگری توپ خواهد زد.

نمایندگان کنفدراسیون فوتبال آسیا تاکنون چند سفر به ایران داشته‌اند تا چارت فدراسیون فوتبال ایران را تغییر دهند.

مربی دروازه‌بانی فوتبال ایران با بیان اینکه از فدراسیون فوتبال دلخوری دارد، گفت: رفتن علیرضا بیرانوند به هر تیم دیگری برایش حاشیه ساز بود و تمرکزش را به هم می‌ریخت.

اردوی تیم ملی تنیس روی میز برای حضور در دو رویداد آسیایی پیش رو با حضور برادران عالمیان آغاز می شود.

تمرین نوبت صبح پرسپولیس برگزار شد.

مربی پرتغالی به اردوی تیم فوتبال نساجی مازندران اضافه شد.

تیم هندبال دختران جوان ایران در مرحله دوم مسابقات قهرمانی آسیا برابر تیم هنگ کنگ به برتری رسید.

ماجدی عضو هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال گفت: باید کسی مدیریت استقلال را بر عهده بگیرد که بتواند کمک کند و باری از دوش استقلال بردارد.

رئیس کمیته جوانان فدراسیون فوتبال گفت: مطمئن بودم علیرضا بیرانوند به استقلال نمی‌آید.

بازیکن پرتغالی و سابق باشگاه سپاهان گفت: از اتفاقاتی که در سپاهان می‌افتاد خوشم نمی‌آمد و از این تیم جدا شدم.

بازیکن تیم ملی والیبال ایران گفت: بلغارستان خوب جنگید و بازیکنان این تیم در لحظات حساس عملکرد بهتری داشتند.

بازیکن تیم ملی والیبال ایران پس از باخت مقابل بلغارستان در هفته سوم لیگ ملتهای والیبال اظهار شرمندگی کرد.

کاپیتان تیم ملی والیبال بلغارستان گفت: تا پایان مسابقه با ایران مبارزه کردیم تا در لیگ ملت‌های والیبال برای فصل بعد باقی بمانیم.