جمعه 24 بهمن 1404

ورزشی خبرگزاری مهر

ورزشی خبرگزاری مهر

به مناسب روز جهانی المپیک و طی مراسمی ویژه، بزرگترین پرچم پنج حلقه در کمیته ملی المپیک به اهتزاز در آمد.

فدراسیون شمشیربازی در تلاش است که یکی از مراحل کمپ بین‌المللی اسلحه سابر را در تهران برگزار کند.

رزمی کار حرفه ای کشورمان شب گذشته در قزاقستان با وجود برتری محسوس برابر رقیب آذری خود با رای داوری بازنده مبارزه را ترک کرد.

سرپرست فدراسیون شطرنج یکی از احکام رئیس قبلی این فدراسیون که در آخرین روزهای ریاستش ابلاغ شد را به دلیل مغایرت با شرع و عرف ابطال کرد.

نایب‌رئیس فدراسیون وزنه‌برداری از برگزاری اردو پس از مسابقات قهرمانی جهان در ریاض و همچنین اعزام ملی‌پوشان به بازی‌های آسیایی هانگژو از عربستان خبر داد.

تیم ملی کاراته روسیه برای حضور در یک اردوی مشترک هفته آینده به تهران سفر می کند.

مدیر دفتر امور مشترک فدراسیون‌های ورزشی با بیان اینکه هنوز نتیجه تایید صلاحیت کاندیداهای کشتی و بوکس اعلام نشده، گفت: با مساعدت مرکز حراست این نتیجه را به موقع دریافت می کنیم و تعویقی نداریم.

کارشناس فوتبال با بیان اینکه نکونام باید مراقب حاشیه‌های پرتعداد باشد، گفت: سرمربی استقلال برای رسیدن به موفقیت باید از تجربیاتش استفاده کند و اجازه ندهد اطرافش شلوغ شود.

امیر سرخوش با برتری برابر رقیب هندی به مرحله نهایی مسابقات اسنوکر قهرمانی آسیا در بخش 6 توپ راه یافت.

فدراسیون جهانی والیبال در نشست هیات رئیسه خود در جمهوری دومینیکن به موضوع ویزای تیم ملی ایران ورود کرد و با حمایت کامل از والیبال ایران یک مصوبه تاریخی برای این موضوع داشت.

تیم فوتبال تراکتور چهار بازیکن جدید به خدمت گرفت.

محمدرضا درفش‌کاویان دیدار فینال مسابقات والیبال چلنجرکاپ زنان آسیا را قضاوت می‌کند.

تیم والیبال نوجوانان ایران در پنجمین دیدار خود در لیگ ملت‌های آسیای مرکزی تیم قرقیزستان ب را از پیش رو برداشت و در فاصله یک بازی مانده به پایان رقابت‌ها قهرمانی خود را مسجل کرد.

کاپیتان تیم ملی والیبال هلند گفت: ایران در مجموع دیدار با هلند عملکرد خوبی داشت و نقطه ضعف خاصی در این تیم ندیدم.

دریافت کننده قدرتی تیم ملی والیبال ایران گفت: شب گذشته کار من به سرم و قرص کشید و چند آمپول زدم تا بتوانم مقابل هلند بازی کنم، اما نمی‌توان با این مسائل شکست مقابل این تیم را توجیه کرد.

دریافت کننده قدرتی تیم ملی والیبال هلند گفت: هر دو تیم ایران و هلند بهترین نمایش خود را در زمین نشان دادند و بازی سخت و نزدیکی باهم داشتند.