یک‌شنبه 4 آذر 1403

مهندس برقی که دامدار بزرگ شد

خبرگزاری تسنیم مشاهده در مرجع
مهندس برقی که دامدار بزرگ شد

کارآفرین هرمزگانی که در رشته مهندسی برق تحصیل کرده ولی اکنون دامدار شده است می گوید: فرقی ندارد که چه شغلی داشته باشید، مهم موفقیت در آن شغل است.

- اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، توسعه روزافزون دانشگاه‌ها و رقابت بر سر مدرک امروز یکی از مشکلات کاهش فرصت‌های شغلی بین جوانان است. چراکه سلیقه ی جوانان نسبت به یافتن شغل تغییر کرده و در کمترین موارد به فکر کارآفرینی فرو می روند.

یکی از دلایل رشد بیکاری عدم همسویی شغل جوانان با مهارت ها و تخصص شان است که این مسئله، باعث ایجاد بی انگیزگی برای کار، تولید و فعالیت شده و نوآوری در کسب و کار را تحت شعاع قرار داده است، به همین دلیل بسیاری از جوانان به دنبال مشاغل اداری و سازمانی هستند و کار را در پیدا کردن اینگونه مشاغل خلاصه می‌کنند، ولی مگر یک کشور چقدر مدیر، معاون و کارمند نیاز دارد. راه حل این مشکلات، کارآفرینی بدون اتکا به سازمان و ارگان‌های دولتی است که تنها با تمرکز بر خلاقیت در کسب و کار امکان پذیر خواهد بود.

اما یک مهندس برق در هرمزگان که دامداری را پیشه خود کرده است اعتقاد دارد که فرقی ندارد که چه شغلی داشته باشید، مهم موفقیت در آن شغل بوده و اینکه بتوانید به جامعه و کشور خدمت کرده و باری از دوش مردم بردارید.

پرورش دام به عنوان اصلی ترین سرمایه خانواده ها در مناطق روستایی محسوب می شود که علاوه بر اینکه می توانند از این طریق درآمد نسبتا خوبی را کسب کنند؛ سهم بسزایی در تامین غذای مورد نیاز انسان دارد که در این مورد می توان به تولید محصولات لبنی، گوشت، پشم، چرم و.... اشاره کرد.

*محصل دیروز؛ دامدار امروز

مسعودزائری، کارآفرین هرمزگانی که در رشته مهندسی برق تحصیل کرده ولی اکنون دامدار شده است, درباره شغل خود می گوید: کار دامداری کار لذت بخشی است در ابتدا با وامی که به مبلغ صد میلیون تومان از بسیج سازندگی سپاه امام سجاد (علیه السلام) استان هرمزگان دریافت کردیم واحد کوچک تولیدی خودمان را با 25راس گوسفند و 2راس گاو راه اندازی کردیم در ابتدا فقط یک کارگر بصورت مستقیم و دو کارگر بصورت غیر مستقیم داشتیم.

کارآفرین هرمزگانی ادامه داد: سختیهای زیادی کشیدیم تا توانستیم از گاوها و گوسفندها نگهداری کنیم و یک به یک به تعداد گاوها و گوسفندها اضافه کنیم؛ همچنین در کنار این روند رو به افزایش تعداد گاو و گوسفندها کم‌کم به تعداد کارگران هم اضافه شد.

*دامپروری شغل آبا و اجدادی روستانشینان است

زائری دامدار اهل شهرستان سیریک است که برخلاف سختی‌ها و مشکلات شغلش مردانه پای کار ایستاده است تا به گفته خودش بتواند دینش را به این کشور ادا کند و به ایجاد اشتغال جوانان کمک کند و بتواند برای خود و خانواده و جامعه‌اش مفید باشد.

وی با بیان اینکه دامپروری شغل آبا و اجدادی روستانشینان است، افزود: فرقی ندارد که چه شغلی داشته باشید مهم موفق بودن در آن شغل است و اینکه بتوانید به جامعه و کشور خدمت کنید و باری از روی دوش مردم بردارید.

زائری ادامه داد: محصولات لبنی تولید شده علاوه بر اینکه به مصرف شخصی می رسد منبع درآمد خوبی برایمان محسوب می شود و من به تولیدکننده بودنم افتخار می‌کنم و تلاش می‌کنم که واحد تولیدی کوچکم را گسترش دهم تا در این شرایط بازار کار بتوانم تعداد افراد بیشتری را مشغول به کار کنم.

مهندس برقی که دامدار بزرگ شد 2
مهندس برقی که دامدار بزرگ شد 3