دوشنبه 9 شهریور 1405

مواد مخدر

مواد مخدر

وب‌گاه مشرق نیوز

صبح امروز «شنبه 30 اردیبهشت 1402»، شهروز سخنوری معروف به الکس به جرم قاچاق انسان به قصد فحشا به دار مجازات آویخته شد.

وب‌گاه مشرق نیوز

مقایسه سوژه‌های سریال‌های شبکه خانگی کافی است که هرقدر سوژه تکراری و دم دستی به خورد ما داده می‌شود، بدون کمترین اعتراضی پذیرای آن هستیم.

خبرگزاری تسنیم

صبح امروز «شنبه 30 اردیبهشت 1402»، شهروز سخنوری معروف به الکس به جرم قاچاق انسان به قصد فحشا به دار مجازات آویخته شد.

وب‌گاه اقتصاد نیوز

اقتصادنیوز: یک نماینده کنگره آمریکا سیاست‌های مهاجرتی رئیس‌جمهور این کشور را زمینه‌ساز استیضاح وی دانست.

وب‌گاه فرارو

پاکو ماده مخدری است که از ترکیب چند ماده شیمیایی با کوکائین ساخته می‌شود. این ماده آنقدر خطرناک است که میزان اعتیادآوری و مرگ‌آور بودن آن چندین برابر کراک اعلام شده است. تمام کسانی که از پاکو استفاده می‌کنند از میزان خطرات آن به خوبی آگاهند به طوری که آن را «زندگی مرگبار» می‌نامند.

وب‌گاه دنیای اقتصاد

یک نماینده کنگره آمریکا بایدن را به سوء استفاده از قدرت از طریق به خطر انداختن امنیت این کشور متهم کرد.

وب‌گاه مشرق نیوز

تجمل‌گرایی، ترویج روابط آزاد و خارج از ازدواج، شکستن چارچوب خانواده، خیانت و... از جمله ویژگی‌های سریال‌های نمایش خانگی در تقابل با فرهنگ اصیل دینی و ملی است. سریال‌هایی که بی‌شک تبعات فرهنگی و اجتماعی بسیاری برای جامعه به‌دنبال خواهد داشت.

وب‌گاه عصر ایران

طالبان مانند اشرف غنی گستاخی نمی‌کند و تحویل آب در مقابل بهای آن را پیش نمی‌کشد و نمی‌گویند نمی‌دهیم بلکه می‌گویند آب نیست تا بدهیم اما در واقع حقابه را به برگی برای شناسایی خود با عنوان امارت اسلامی بدل کرده‌اند. اگر اشرف غنی علنا گفت وقتی آب می‌خواهید مثل پول نفت که از دیگران مطالبه می‌کنید باید پول آن را بپردازید و البته چند ماه بعد تاوان این درشت‌گویی را پرداخت طالبان نه با این...

خبرگزاری خبرنگاران جوان

وزیر امور خارجه کشورمان و دبیرکل سازمان ملل متحد درباره مسائلی از جمله آخرین وضعیت مذاکره رفع تحریم‌ها گفت‌وگو کردند.

وب‌گاه 55 آنلاین

برای آشنایی با نیمفومانیا یا اعتیاد به رابطه جنسی در زنان در ادامه این خبر باما همراه باشید.

وب‌گاه مشرق نیوز

یک حزب اصلاح‌طلب اخیرا از اعدام تروریست‌ها و اشرار مسلح انتقاد کرد. علت این انتقاد چیست و صحنه‌گردانان آن چه کسانی هستند؟!

وب‌گاه عصر ایران

امیرعبداللهیان ضمن تاکید مجدد بر مخالفت جمهوری اسلامی ایران با جنگ اوکراین، ابراز امیدواری نمود طرفین به مسیر گفتگو بازگشته و شاهد پایان جنگ و استقرار صلح باشیم.

خبرگزاری خبرنگاران جوان

وزیر امور خارجه در گفت‌وگوی تلفنی با دبیرکل سازمان ملل بر مخالفت ایران با جنگ اوکراین تاکید کرد.

وب‌گاه دنیای اقتصاد

امیرعبداللهیان با قدردانی از نقش و حمایت دبیرکل سازمان ملل متحد از گفتگوهای منطقه‌ای، گفت: از ایده شما برای نشست وزرای خارجه منطقه استقبال می کنیم.