موافقت اینتر با ورود دو بازیکن به معامله لائوتارو
سران باشگاه اینتر قبول کردهاند تا دو بازیکن بارسلونا در تابستان در معاوضه با لائوتارو مارتینس گنجانده شوند.
خبرگزاری میزان - نشریه «موندو دپورتیوو» خبر داد، هدف بارسلونا جذب لائوتارو مارتینس مهاجم 22 ساله اینتر است. باشگاه میخواهد او جانشین لوئیس سوارس در سالهای آینده باشد. این مهاجم آرژانتینی یک بند 111 میلیون یورویی در فسخ قراردادش است، اما با توجه به تأثیر اقتصادی شیوع ویروس کرونا پرداخت چنین مبلغی برای باشگاه بارسلونا دشوار است.
روزنامه «گاتزتا دلو اسپورت»، اخیرا گزارش داد که در صورت قبول مذاکره، اینتر دو بازیکن از بارسلونا انتخاب کرده تا وارد عملیات جذب مارتینس شوند. بر این اساس کارلس آلنیا و نلسون سمدو بازیکنان مورد علاقه اینتر و کونته هستند.
ابتدا اینتر به دنبال جذب آرتور هافبک برزیلی بارسا بود، اما این بازیکن میخواهد در این تیم به کارش ادامه دهد و بارسلونا نیز حاضر به فروش او نیست.
- بیشتر بخوانید: