سه‌شنبه 4 شهریور 1404

موافقت رهبر انقلاب با عفو بیش از سه هزار نفر از محکومان محاکم عمومی و انقلاب

وب‌گاه اقتصاد نیوز مشاهده در مرجع

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای با پیشنهاد عفو و تخفیف مجازات بیش از 3 هزار تن از محکومان محاکم عمومی و انقلاب، سازمان قضایی نیروهای مسلح و تعزیرات حکومتی موافقت کردند.

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از شبکه خبر، به مناسبت سالروز پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی، حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی با عفو و تخفیف مجازات سه هزار و 388 تن از محکومان محاکم عمومی و انقلاب، سازمان قضایی نیرو‌های مسلح و تعزیرات حکومتی موافقت کردند.

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی‌اژه‌ای رئیس قوه قضائیه به مناسبت فرارسیدن سالروز پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی در نامه‌ای به رهبر انقلاب اسلامی پیشنهاد عفو یا تخفیف و تبدیل مجازات سه هزار و 388 نفر از محکومان را که در اداره عفو و بخشودگی قوه قضائیه واجد شرایط لازم تشخیص داده شده‌اند، ارائه کرد که این پیشنهاد در اجرای بند 11 از اصل 110 قانون اساسی مورد موافقت حضرت آیت‌الله خامنه‌ای قرار گرفت.

همچنین بخوانید