شنبه 11 اسفند 1403

موجودی عجیب که نتیجه آمیزش سگ و روباه است / عکس

وب‌گاه خبر آنلاین مشاهده در مرجع
موجودی عجیب که نتیجه آمیزش سگ و روباه است / عکس

موجود دو رگه‌ای که نتیجه آمیزش سگ و روباه است برای اولین بار در جهان پدیدار شد. نام این دورگه جدید را «گراکسورا» گذاشته‌اند.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، در برزیل از آمیزش سگ و روباه حیوان دورگه جدیدی پا به طبیعت گذاشته است که پیش از این دیده نشده بود.

ماجرا از این قرار است که در سال 2021، حیوانی پس از تصادف یک خودرو به بیمارستان دامپزشکی فدرال دانشگاه ریو گراند دو سول برده شد. آنجا بود که دامپزشکان متحیر از ویژگی‌های عجیب این جانور قادر به شناسایی دقیق آن نبودند چرا که به نظر می‌رسید موجودی با ویژگی‌های فیزیکی سگ و روباه است.

این سردرگمی پای دیگر پژوهشگران را به پرونده باز کرد تا موجود شگفت‌انگیز را از نظر ژنتیکی بررسی کنند.

پس از آزمایش‌های فراوان پژوهشگران برزیلی به این نتیجه رسیدند که با اولین نمونه دورگه از سگ و روباه مواجه شده‌اند. آن‌ها مدعی شدند که این جانور حاصل آمیزش یک روباه پامپای ماده و یک سگ خانگی بوده است. نام این حیوان عجیب را «گراکسورا» گذاشتند که ترکیبی از واژه‌های پرتغالی روباه پامپا و سگ است.

این موجود دورگه پس از بهبودی به یک مرکز حفاظتی منتقل شد اما متاسفانه چندی پیش به دلایلی نامعلوم تلف شد.

منبع: ایندیپندنت

5858

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1817561
موجودی عجیب که نتیجه آمیزش سگ و روباه است / عکس 2