پنج‌شنبه 26 تیر 1404

مکزیک؛ "ال تری" بالاخره طلسم یک هشتم را می‌شکند؟

خبرگزاری ایسنا مشاهده در مرجع
مکزیک؛ "ال تری" بالاخره طلسم یک هشتم را می‌شکند؟

مکزیک در دوره‌های اخیر جام‌های جهانی همیشه تا مرحله یک هشتم نهایی صعود کرده و قطر 2022 یک فرصت خوب برای این تیم محسوب می‌شود تا خاطره جام‌های جهانی مکزیک را تکرار کند.

به گزارش ایسنا، مکزیک از منطقه کونکاکاف صعودش را به جام جهانی قطعی کرد و توانست برای هفتمین دوره پیاپی در این بازی‌ها حضور داشته باشد. میزبان دو جام جهانی 1970 و 86 در همه دوره‌های اخیر تنها تا مرحله یک هشتم نهایی صعود کرده است. مطمئنا هدف این تیم کسب نتیجه بهتر نسبت به سال‌های گذشته است. نتایج درخشان مکزیک در مرحله مقدماتی در بازی های دوستانه‌اش نیز دیده شد. شاگردان تاتا مارتینو به دنبال این هستند برای اولین بار بعد از سال‌ها به یک چهارم نهایی جام جهانی راه یابند.

ستاره

هکتور هررا

هافبک اتلتیکومادرید در آستانه رسیدن به 100 بازی ملی در تیم ملی مکزیک است و از پختگی بالایی در قلب زمین تیمش برخوردار است. هررا هافبک جنگنده و قدرتمندی است که سابقه بازی در تیم پورتو را نیز دارد و از سال 2019 به عضویت اتلتیکومادرید درآمد. او 10 گل ملی را هم در کارنامه خود دارد و در المپیک 2012 لندن همراه تیم امید مکزیک قهرمان بازی‌های المپیک نیز شد. او در سال 2015 قهرمان گلدکاپ شد.

سرمربی

جراردو مارتینو

تاتا مارتینو، سرمربی مشهور آرژانتینی سابق بارسلونا هدایت مکزیک را بر عهده دارد. او قراردادی 3 ساله با این تیم دارد و به خوبی می‌داند مکزیکی‌ها بعد از چند سال حذف در مرحله یک هشتم نهایی به دنبال این هستند که این بار به جمع هشت تیم برتر جام جهانی برسند و به همین خاطر مارتینو کار آسانی روی نیمکت مکزیک ندارد.

* تیم ملی مکزیک در یک نگاه:

افتخارات: مرحله یک چهارم نهایی 1970 و 1986

بهترین گلزن: خاویر هرناندس (52)

بیشترین بازی: کلودیو سوارس (177)

عملکرد دوره قبلی: مرحله یک هشتم نهایی

انتهای پیام

مکزیک؛ "ال تری" بالاخره طلسم یک هشتم را می‌شکند؟ 2
مکزیک؛ "ال تری" بالاخره طلسم یک هشتم را می‌شکند؟ 3