چهارشنبه 6 فروردین 1404

مکزیک قهرمان لیگ ملت‌های کونکاکاف شد

خبرگزاری خبرنگاران جوان مشاهده در مرجع
مکزیک قهرمان لیگ ملت‌های کونکاکاف شد

تیم ملی فوتبال مکزیک با برتری مقابل پاناما قهرمان لیگ ملت‌های کونکاکاف شد.

باشگاه خبرنگاران جوان - درچارچوب فینال لیگ ملت‌های کونکاکاف تیم ملی فوتبال مکزیک به مصاف پاناما رفت.

رائول خیمنز در دقیقه 8 نخستین گل بازی را برای مکزیک به ثمر رساند. کاراسکوییلا در دقیقه 2+45 از روی نقطه پنالتی موفق شد دروازه مکزیک را باز کند تا بازی به تساوی کشیده شود.

در نیمه دوم، 2 تیم برای پیروزی تلاش زیادی کردند تا اینکه در دقیقه 2+90 رائول خیمنز موفق شد دروازه پاناما را باز کند تا در این بازی دبل کرده باشد.

در واپسین دقایق وقت‌های اضافه تلاش پانامایی‌ها برای تساوی بازی مثمرثمر واقع نشد و در نهایت مکزیک با نتیجه 2 - 1 به برتری رسید تا قهرمانی لیگ ملت‌های کونکاکاف را کسب کند.

در بازی رده بندی نیز کانادا با نتیجه 2 - 1 مقابل آمریکا به برتری رسید و به عنوان سومی این مسابقات رسید.

اولوواسی و جاناتان دیوید در دقایق 27 و 59 برای کانادا گلزنی کردند و تک گل آمریکا را نیز آیمانگ در دقیقه 35 به ثمر رساند.