دوشنبه 2 شهریور 1405

اجتماعی خبرگزاری میزان

اجتماعی خبرگزاری میزان

رئیس پلیس مترو گفت: مجرمی که با خوراندن آبمیوه مسموم اموال با ارزش جوانان جویای کار را سرقت می‌کرد خبر داد و گفت: متهم در مترو امام خمینی دستگیر شد.

رئیس پایگاه سوم پلیس آگاهی تهران بزرگ از دستگیری 2 سارق که با همکاری یکدیگر 7 میلیارد ریال و یک دسته چک 50 برگی از شرکت در شمال تهران سرقت کرده بودند، خبر داد و گفت: متهمان در تحقیقات تکمیلی به فروش و جعل چک‌های سرقتی معترف شدند.

رئیس پایگاه ششم پلیس آگاهی تهران بزرگ از دستگیری 2 سارق موبایل قاپ و کشف 15 فقره سرقت به ارزش 100 میلیون تومان خبر داد.

رئیس پایگاه دهم پلیس امنیت عمومی پایتخت از شناسایی و دستگیری 2 نفر دیگر از عاملان اصلی پرونده درگیری و نزاع خونین در پارک شریعتی خانی آباد تهران خبر داد.

شرایط سیستان بلوچستان مناسب نیست، این استان نیاز به رسیدگی ویژه دارد درباره شرایط این استان نیز سیاه نمایی نمی‌شود.

به گفته یک دندانپزشک تا کنون هیچ درمانی نبوده که به طور صد در صد نتیجه بخش باشد و مبنای درمان این است که ما بالای 90 درصد بتوانیم به بهبودی بیمار برسیم و به طور کلی ممکن است هر اقدام درمانی با عوارضی همراه باشد.

مدیرکل امور بیمه شدگان سازمان تأمین اجتماعی گفت: بانون شاغل تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی می‌توانند از مرخصی زایمان تا 9 ماه استفاده کنند.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی تهران بزرگ از کشف کالای قاچاق به ارزش 15 میلیارد ریال در بنگاهی در جنوب تهران خبر داد.

وزیر آموزش و پرورش، خیرین را شرکای مهم و قابل افتخار وزارت آموزش‌وپرورش در دست‌یابی به اهداف والای تعلیم و تربیت دانست و برتداوم همکاری نهاد‌های دولتی و مردمی مختلف برای پیشبرد برنامه‌های آموزش و پروش و گسترش عدالت آموزشی تأکید کرد.

رئیس سازمان امداد و نجات هلال احمر از قرنطینه 135 مسافر مشکوک به کرونا در مبادی مرزی کشور خبر داد.

وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی آخرین آمار مبتلایان به کرونا تا 19 تیر ماه 1400 را اعلام کرد.

معلمین غیر رسمی شاغل در مدارس دولتی بعد از 91 شامل حق التدریس ها، سربازمعلم ها، خرید خدمات آموزشی، برون سپار‌ها و مربیان پیش دبستانی‌های مدارس دولتی از سال 91 تا سال 99 بتدریج و براساس نیاز شهرستان‌ها و استان‌ها و با تایید صلاحیت و گزینش از طرف آموزش و پرورش جذب این وزارتخانه شدند.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان تهران تصریح کرد: سازمان بهشت زهرا (س) از همان ابتدای شیوع کرونا یعنی اسفند 1398 آرایش بحرانی به خود گرفت و در این مدت مجاهدانه و گمنام در کنار مردم به خدمات رسانی و کاستن از آلام و درد‌های مراجعین تلاش می‌کند.

رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران از طراحی سیستم ارتباط پایدار شهر تهران و برنامه ریزی برای احداث 130 دکل خود ایستا در پایتخت خبر داد.

نایب رییس هیات مدیره و مدیرعامل شرکت بهره برداری متروی تهران و حومه گفت: بکی از اقدامات مهم در شرکت بهره‌برداری متروی تهران و حومه مناسب‌سازی ایستگاه‌های مترو برای اقشار خاص است که در سال‌های اخیر به جدیت دنبال شد تا جایی که اجازه افتتاح ایستگاه مترو بدون آسانسور و پله برقی داده نمی شود.

سخنگوی سازمان غذا و دارو از آغاز تزریق واکسن کو ویران برکت در ایرانشهر استان سیستان و بلوچستان خبر داد.