اجتماعی خبرگزاری میزان
اجتماعی خبرگزاری میزان
اولین جلسه کارگروه مدیریت پسماند شهرستان بهارستان در سالجاری پایان هفته گذشته با حضور موسوی معاون هماهنگی امور عمرانی فرمانداری بهارستان و دبیری اداره حفاظت محیط زیست با حضور اعضای ستاد در محل فرمانداری این شهرستان تشکیل شد.
کارشناس واحد پایش شرکت کنترل کیفیت هوای تهران از تاثیر مثبت بهبود کیفیت هوا بر کاهش اثرات ویروس کرونا خبر داد.
رئیس اداره تصادفات پلیس راهور پایتخت از فوت دو سرنشین وانت پیکان براثر حریق و واژگون شدن در مسیر خروجی رستگار و مصدوم شدن راننده آن در این حادثه خبر داد.
احسان مومنی از تصادف یک دستگاه سواری پژو با عابر پیاده در محدوده شهید لشگری بعلت عبور غیر مجاز عابر پیاده از عرض بزرگراه خبر داد.
معاون آموزش و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ از توقیف یک دستگاه موتورسنگین 1300 سی سی دیگر در ادامه اجرای طرح توقیف موتورسیکلتهای سنگین در شهر تهران خبر داد.
سخنگوی سازمان آتشنشانی شهرداری تهران از مرگ مادر و کودک 2 ساله در اثر حریق پیکان وانت خبر داد.
سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا اعلام کرد: بر اساس مصوبه امروز ستاد ملی کرونا تردد بین استانی از ساعت 12 ظهر چهارشنبه (12 خرداد) تا 12 ظهر دوشنبه (17خرداد) ممنوع است.
بر اساس اعلام وزارت بهداشت و سند ملی واکسیناسیون کرونا واکسیناسیون سالمندان در کشور از هفته اول اردیبهشت ماه، آغاز شده است، هرچند این روال سرعت خوبی را در پیش گرفته است، اما انتقادات و چالشهایی را به همراه داشته است.
اسماعیل احسان پور از برخورد شدید سواری پژو در محدوده بزرگراه بابایی با یک مصدوم خبر داد.
با آتش سوزی یک دستگاه خودروی نیسان روبروی ترمینال شرق پلیس راهور از ابتدای حادثه در محل حضور یافت.
یک کارشناس سازمان هواشناسی به بررسی آخرین وضعیت آبوهوایی چند روز آینده کشور پرداخت.
وضعیت ترافیکی معابر بزرگراهی و اصلی تهران در روز شنبه هشتم خرداد ماه 1400 پر حجم گزارش شده است.
اخیرا بسیاری از جوانان دست به اقدام عجیبی زده و در فضای مجازی برای ازدواج اقدام می کنند.
رئیس موزه هنرهای معاصر تهران گفت: امروز ما خیلی کم موردی را میتوانیم سراغ بگیریم که مدرسهای دانش آموزانش را مثلا به موزه ملی ببرد. در حالی که وقتی خود ما دانش آموز بودیم به یاد دارم که این اتفاق زیاد میافتاد. در کل این نوع اقدامات جزو برنامه ریزیهای آموزشی است که باید در اسناد بالادستی مورد توجه و تاکید قرار بگیرد.
یک جامعه شناس بر لزوم افزایش «سواد عاطفی» در میان جوانان تاکید کرد.