چهارشنبه 4 شهریور 1405

اجتماعی خبرگزاری میزان

اجتماعی خبرگزاری میزان

وزیر آموزش‌وپرورش، مراقبت حداکثری از سلامت دانش آموزان را اولویت اصلی وزارت آموزش‌وپرورش، مدیران و معلمان در برگزاری امتحانات حضوری پایه نهم و دوازدهم دانست.

رئیس کلانتری 127 نارمک از دستگیری خانمی که از مغازه‌های طلافروشی در نارمک، سرقت می‌کرد، خبر داد و گفت: متهم به 10 فقره سرقت در هفته گذشته معترف شد.

فرمانده انتظامی تهران بزرگ از دستگیری 827 سارق، زورگیر، مالخر و مجرم در سطح محلات پایتخت در مرحله 44 طرح رعد پایتخت خبر داد.

رئیس پلیس فتا از دستگیری یک توزیع کننده دارو‌های تقلبی و کشف 55 قلم انواع دارو‌های تقلبی از محل فعالیت این فرد خبر داد.

به همت بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام، 5 رویداد بزرگ و ملی رونمایی و افتتاح شد.

رییس مرکز تحقیقات ویروس شناسی بیمارستان مسیح دانشوری گفت: ما در این زمینه اطلاعات کافی نداریم که اگر واکسن‌ها به صورت میکس و در دز اول یک نوع و در دز دوم نوع دیگری تزریق شوند، اثربخشی آن‌ها چه قدر است و آگاهی ما از کفایت و عملکرد واکسن‌ها حاصل از مطالعه بر روی واکسن‌های یکپارچه‌ای هستند که روی آن‌ها کارآزمایی بالینی صورت گرفته است.

رئیس پلیس امنیت عمومی تهران بزرگ از بازداشت عامل فروش سلاح و مهمات جنگی در فضای مجازی خبر داد و گفت: از مخفیگاه متهم 96 قبضه سلاح جنگی و شکاری غیر مجاز و 3 هزار و 359 عدد فشنگ کشف شد.

رئیس کلانتری 174 از دستگیری سارق لاستیک خودرو‌ها در "قیام دشت" و اعتراف وی به 40 فقره سرقت خبر داد.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی تهران بزرگ از کشف یک محموله لوازم الکترونیکی به ارزش 40 میلیارد ریال در پارکینگ یک مرکز تجاری خبر داد.

مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی آخرین آمار مبتلایان به کرونا تا 28 اردیبهشت 1400 را اعلام کرد.

فرمانده عملیات مقابله با کرونا در کلانشهر تهران گفت: مدل خودرویی واکسیناسیون مدل موفقی بود تا رفت و آمد فیریکی زیادی صورت نگیرد. حتما در روز‌های آینده هم این اقدام در نقاط دیگر تهران برگزار خواهد شد و سرعت بالا خواهد رفت.

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی شهرداری تهران از حریق در یک آپارتمان در یک برج مسکونی در انتهای بزرگراه همت خبر داد.

معاون درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: 74 درصد مرگ‌های کرونا در افراد بالای 60 سال بوده است و در برخی استان‌ها که بیماران دیابت بیشتری داشتند تا 80 درصد مرگ‌های کرونا در گروه سنی بالای 60 سال بوده است.

معاون بهداشت، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: در مورد مراقبت از سالمندان تاکنون شعار زیاد داده ایم، اما کار عملی زیادی انجام نشده است، جای کار زیادی در این حوزه وجود دارد. اکنون حدود 10 درصد جمعیت کشور سالمند هستند، اما تا سه دهه آینده 25 درصد جمعیت ایران سالمند خواهدبود، بنابراین خیلی بیشتر باید در این زمینه کار کنیم.

سخنگوی سازمان انتقال خون ایران اعلام کرد: اهدای خون در ماه مبارک سال 1400 نسبت به مدت مشابه در سال گذشته رشد 15 درصدی داشته است.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در دیدار اعضای شورای سیاستگذاری هفته روابط عمومی که روز دوشنبه 27 اردیبهشت در محل دبیرخانه این شورا برگزار شد، از تلاش‌های مدیرعامل سازمان بهشت زهرا (س) در مدیریت بحران کرونا تقدیر کرد.