شنبه 7 شهریور 1405

اجتماعی خبرگزاری میزان

اجتماعی خبرگزاری میزان

مدیرعامل هلدینگ کاوه پارس وابسته به بنیاد مستضعفان، از افتتاح فاز 2 فولادسازی شرکت فولاد کاوه جنوب کیش به عنوان بزرگترین سرمایه گذاری بنیاد مستضعفان خبر داد.

مسئولان دولتی اعلام کردند که 147 هزار کودک از تحصیل بازماندند، این در حالیست که مدیرعامل انجمن حمایت از حقوق کودکان می گوید این آمار دقیق نیست و آمار درست، یک‌میلیون بازمانده از تحصیل است.

یک کارشناس سازمان هواشناسی به بررسی وضعیت جوی چند روز آینده کشور پرداخت.

فخر فروشی‌ها و جلوه گری‌ها، مردم عادی را قطعا آزار می‌دهد. بخشی از این فخر فروشی در فضای مجازی به شدت وجود دارد بخشی دیگر در سطح جامعه دیده می‌شود و یک بخش هم در رسانه ملی به رخ کشیده می‌شود.

پیش تر رییس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران در گفتگویی از تدوین سند کاهش خطرپذیری بلایا در سطح محلات شهر تهران خبر داد. بلایای طبیعی را باید یکی از مهمترین خطراتی دانست که در کمین زندگی انسان نشسته است.

زلزله‌ای با شدت 4.2 ریشتر حوالی رویدر واقع استان هرمزگان را لرزاند.

وزیر آموزش و پرورش با انتشار پیامی در فضای مجازی افتخار آفرینی تیم دانش‌آموزی المپیاد کامپیوتر ایران در سی و دومین المپیاد جهانی کامپیوتر 2020 را تبریک گفت.

در این بسته خبری مهمترین اخبار گروه جامعه خبرگزاری میزان را طی امروز یکم مهر ماه مشاهده می‌کنید.

آتش سوزی گسترده‌ای در کارخانه لبنیاتی میهن اسلام شهر به وقوع پیوسته است.

یک متخصص طب سنتی به بیان توصیه‌هایی همزمان با آغاز فصل پاییز پرداخت.

در این بسته خبری مهمترین اخبار حوادث گروه جامعه خبرگزاری میزان را طی امروز یکم مهر ماه مشاهده می‌کنید.

سرکلانتر هفتم پایتخت از دستگیری سارق مغازه‌ای از بازار و کشف 250 جفت کتونی مسروقه بلافاصله پس از سرقت خبر داد و گفت: متهم در حال انتقال اموال مسروقه با چرخ دستی اش شناسایی شد.

معاون پرستاری وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، از ابلاغ بسته‌های استاندارد خدمات در منزل برای بیماران مبتلا به نارسایی مزمن قلبی (CHF) و بیماران مبتلا به نارسایی مزمن انسداد ریه (COPD) خبر داد.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه معتقدم بسیج یک سازمان نیست بلکه یک رویکرد و روش برای اداره کشور‌ها در شرایط بسیار سخت و بحرانی است، خاطرنشان کرد: بسیجی یک نفر زیر بیرق یک دستگاه نیست بلکه فردی است که خود را برای فدا کردن، فنا شدن و برون رفت کشور و مردم از روز‌های سخت، آماده کرده است.

رییس پلیس راهور تهران گفت: از اول مهرماه ترخیص خودرو‌ها از طریق دفاتر پلیس +10 به صورت غیر حضوری انجام می‌شود و دیگر نیازی نیست مالکان وسایل نقلیه به مراکز اجرائیات مراجعه حضوری داشته باشند.

رییس پایگاه ششم پلیس آگاهی تهران از دستگیری 2 موبایل قاپ و کشف 15 فقره سرقت خبر داد.