دوشنبه 9 شهریور 1405

اجتماعی خبرگزاری میزان

اجتماعی خبرگزاری میزان

رییس پلیس راهور گفت: پلیس برای برخورد با تردد غیرمجاز موتورسیکلت‌های سنگین در تهران، هیچگونه مماشاتی ندارد.

سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی آخرین آمار مبتلایان به کرونا را تا 29 مرداد ماه اعلام کرد.

شهردار تهران دستورالعمل برنامه‌های شهرداری به منظور برگزاری هر چه بهتر آیین‌ها و مراسم دهه اول محرم امسال را منطبق با پروتکل‌های ستاد ملی کرونا را ابلاغ کرد.

رییس کمیسیون حمل و نقل شورای اسلامی شهر تهران به تشریح آخرین میزان درآمد شهرداری تهران از اجرای طرح ترافیک در سال جاری پرداخت.

سوء استفاده از طبیعت با برداشت بی‌رویه عسل سبب شده فعالان محیط زیست از سازمان حفاظت محیط زیست بخواهند زنبور عسل را به فهرست جانورانی که آسیب به آن‌ها مشمول پرداخت جریمه ضرر و زیان می‌شود اضافه کند.

معاون فنی و عملیات اورژانس تهران تمهیدات مربوط به برگزاری کنکور را اعلام کرد.

مشاور عالی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در مورد روش‌های چین در مهار کرونا توضیحات جالبی را مطرح می‌کند.

سازمان سنجش آموزش کشور به منظور رفع نواقص حوزه‌های برگزاری آزمون سراسری سال 99 و برگزاری هر چه بهتر فرایند آزمون در روز‌های آینده از داوطلبان این آزمون نظرسنجی می‌کند.

معاون آموزشی وزارت علوم با تاکید بر اینکه برگزاری ترم آینده دانشجویان جدیدالورود حتمی است، گفت: طبق قولی که سازمان سنجش آموزش کشور به ما داده است این دانشجویان از اول آبان می‌توانند ترم خود را شروع کنند.

رییس سازمان سنجش آموزش کشور گفت: انتشار دفترجه سئوالات کنکور 99 حین برگزاری آزمون و قبل از اعلام رسمی از سوی سازمان سنجش، کذب و کلاهبرداری است.

بنا بر اعلام سازمان سنجش آموزش کشور، در بین یک میلیون و 393 هزار و 233 شرکت کننده کنکور امسال، مسن‌ترین داوطلب کنکور 99 متولد 19 تیر 1316 ساکن استان اصفهان بوده و جوان‌ترین داوطلب نیز متولد 2 شهریور 1384 ساکن شهر قدس استان تهران است که هر دو در گروه آزمایشی علوم تجربی شرکت کرده اند.

رییس سازمان سنجش آموزش کشور با تأکید بر اینکه بیش از یک میلیون و 92 هزار نفر از شرکت کنندگان کنکور 99، جذب دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی خواهند شد، گفت: بیش از 900 هزار نفر این داوطلبان به شیوه بدون آزمون و مابقی نیز از طریق آزمون جذب دانشگاه‌های کشور خواهند شد.

مدیرعامل مترو تهران گفت: با راه‌اندازی پست برق شرقی در خط 7، 10 درصد به توان پشتیبانی و ایمنی شبکه برق مترو تهران افزوده می‌شود.

مدیرکل ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات وزارت آموزش و پرورش گفت: مدارس از15 شهریور با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی بازگشایی می‌شود.

حجت الاسلام و المسلمین نواب در همایش مسئولان دفاتر نمایندگی بعثه مقام معظم رهبری در مناطق و استان‌ها در تهران از آنان خواست تا راهکار‌های مناسب برای بهبود برنامه‌ها در حوزه حج و زیارت را به مرکز منعکس کنند.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کرمانشاه از مرمت و بازسازی بخش‌های آسیب‌دیده کاروانسرای شاه‌عباسی قصرشیرین خبر داد.