جمعه 13 شهریور 1405

اجتماعی خبرگزاری میزان

اجتماعی خبرگزاری میزان

سومین و آخرین روز رقابت داوطلبان آزمون دکتری تخصصی وزارت بهداشت از ساعت 8 صبح امروز با شرکت 1139 داوطلب در 29 حوزه امتحانی آغار شد.

معاون آموزشی وزارت بهداشت با تاکید بر اینکه کنکور برگزار می‌شود و نباید در این زمینه تردید ایجاد کنیم، گفت: برگزاری کنکور سراسری سال 99 تا این لحظه حتمی است و فکر می‌کنم این جمله باید قوی، محکم و یکپارچه به جامعه اعلام شود که کنکور برگزار می‌شود.

رییس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور ناجا آخرین وضعیت ترافیکی جاده‌های کشور را تشریح کرد.

به گفته رییس پلیس آگاهی پایتخت، تنها جرائم خرد در کلانتری ها بررسی می شوند و عمده جرائم مانند انواع سرقت های مسلحانه، قتل و آدم ربایی در ادارات پلیس آگاهی پیگیری می شوند.

مدیرکل اداره سلامت شهرداری تهران به بیان توصیه‌هایی برای شهروندان پایتخت با توجه به رکورد زدن آمار مرگ و میر کرونایی در روز‌های اخیر پرداخت.

یک روان شناس به بیان توصیه‌هایی برای گذراندن اوقات فراغت کودکان و نوجوانان در تابستان کرونایی پرداخت.

با وجود درخواست ستاد ملی مبارزه با کرونا مبنی بر لغو سفر‌های غیرضروری همچنان مردم سفر‌های خود را ادامه می‌دهند.

به گفته رییس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر، در تصادف زنجیره‌ای امروز در اتوبان تهران_قزوین بیش از 21 نفر مصدوم شده اند.

در این بسته خبری مهمترین اخبار گروه جامعه خبرگزاری میزان را طی امروز یازدهم مرداد ماه مشاهده می‌کنید. خبرگزاری میزان -

زمین‌لرزه به بزرگی 4.2 ریشتر، دقایقی پیش استان کرمان، حوالی لاله‌زار را لرزاند.

در این بسته خبری مهمترین اخبار حوادث گروه جامعه خبرگزاری میزان را طی امروز یازدهم مرداد ماه مشاهده می‌کنید.

سخنگوی وزارت بهداشت ادعای روزهای اخیر سازمان عفو بین‌الملل، در رابطه با بهداشت ندامتگاه‌های کشور در زمینه مبارزه با بیماری کرونا و بی توجهی وزارت بهداشت به درخواست های سازمان زندان‌ها را تکذیب کرد.

مددجویان کمیته امداد از پرداخت هزینه‌های صدور پروانه ساختمانی و عوارض شهرداری معاف شدند

مدیرکل ارزیابی، عملکرد و پاسخگویی به شکایات با اشاره به پاسخگویی به شکایات مردمی گفت: از شروع سال 99تاکنون در حدود 4هزار و 325شکایات ثبت شده داشته‌ایم.

رییس پلیس امنیت عمومی تهران بزرگ از دستگیری عاملان تولید و باز نشر عکسی که در آن پرچم یکی از کروهک‌های تروریستی به نمایش گذاشته می‌شود، خبر داد.

مدیرعامل سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران گفت: عرضه محصول بدون نصب برچسب قیمت در میادین میوه و تره بار ممنوع است.