سه‌شنبه 17 شهریور 1405

اجتماعی خبرگزاری میزان

اجتماعی خبرگزاری میزان

در سالروز تاسیس سازمان بهزیستی، تمبر یادبود چهل سالگی تاسیس سازمان بهزیستی رونمایی شد

دستورالعمل جدید دورکاری کارکنان شهرداری تهران با هدف قطع زنجیره سرایت بیماری کرونا؛ از سوی معاونت توسعه منابع انسانی شهرداری تهران 25 تیر ابلاغ شد.

مسئول دفتر کودکان بهزیستی استان تهران گفت: هنوز دربارع تعطیلی مهدکودک‌ها تصمیم گیری نشده است.

1400 واحد مسکونی به خانواده‌های تحت حمایت امداد در استان چهارمحال و بختیاری تحویل داده شد.

مدیرکل امور اداری و تشکیلات وزارت آموزش و پرورش جزئیات استخدام 25 هزار معلم جدید در آموزش و پرورش را تشریح کرد.

معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور ناجا از لغو کلاس‌های آموزش آیین‌نامه و امتحانات آیین‌نامه در استان‌ها و شهرستان‌های قرمز در یک هفته پیش رو برای مقابله با کرونا خبر داد

مدیر عامل سازمان بوستان‌ها و فضای سبز شهر تهران گفت: ستاد ملی کرونا هنوز ابلاغیه‌ای درباره تعطیلی بوستان‌های تهران ارسال نکرده است.

وزیر بهداشت گفت: اگرچه هنوز داروی رمدسیویر در لیست دارویی کشور وارد نشده، اما این دارو به اندازه کافی در کشور توزیع شده و هفته آینده اولین تولید ملی این دارو عرضه خواهد شد و مشکلی در این زمینه نخواهیم داشت.

رییس ستاد مقابله با کرونا در استان تهران گفت: محدودیت‌های یک هفته‌ای در تهران کفایت نمی‌کند و دامنه محدودیت‌ها باید در هفته‌های آتی افزایش یابد.

رییس اداره تصادفات پلیس راهور فاتب، آخرین جزئیات از دو تصادف فوتی در تهران را تشریح کرد.

شهردار تهران درباره ادامه و یا لغو طرح ترافیک در تهران گفت: اگر تشخیص ستاد ملی مبارزه با کرونا مبنی بر تعلیق طرح ترافیک باشد، شهرداری تهران برای اجرای آن آماده است.

رییس شورای شهر تهران گفت: رقم 18 درصد برای آمادگی کنونی پایتخت در برابر بحران‌ها تاسف بار است.

رییس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر با اشاره به تلاش بی وقفه 84 تیم عملیاتی برای امدادرسانی به یک هزار و 357 نفر در 12 استان، اعلام کرد: با برپایی 40 دستگاه چادر به 138 نفر خدمات اسکان اضطراری داده شد.

شهردار تهران تاکید کرد: روحیه آمادگی در برابر زلزله به جای ترسیدن از آن باید در همه سطوح اعم از تصمیم گیران کلان و خرد و همچنین شهروندان تقویت شود.

مدیر روابط عمومی و امور بین الملل این شرکت از افزوده شدن 2 رام قطار جدید به ناوگان متروی تهران خبر داد و گفت: این مراسم در روز شنبه 28 تیر توسط شهردار تهران و به صورت آنلاین برگزار می‌شود.

به گفته رییس مرکز شماره گذاری و تعویض پلاک پلیس راهور ناجا، استفاده از ماسک از این پس در مراکز تعویض پلاک اجباری است.