چهارشنبه 6 اسفند 1404

اقتصادی خبرگزاری میزان

اقتصادی خبرگزاری میزان

مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران در پیامی به مناسبت فرارسیدن «دهه مبارک فجر و چهل و سومین سالروز پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی» گفت: در دهه مبارک فجر امسال به همت صنعتگران، کارآفرینان و جهادگران اقتصادی، بیش از 380 طرح صنعتی جدید در شهرک‌ها و نواحی صنعتی کشور افتتاح و عملیات اجرایی بالغ بر 50 طرح صنعتی نیز آغاز خواهد شد.

وزیر راه و شهرسازی پیشنهاد داد اجرایی کردن پروژه ایجاد «دروازه اکو» (ECO GATE) بین کشور‌های عضو اکو، به منظور بهره‌مندی کشور‌های محصور در خشکی از تسهیلات و تخفیفات بندری تسریع شود.

معاون بازرگانی داخلی شرکت بازرگانی دولتی ایران از افزایش 3.2 درصدی میزان فروش گندم در سالِ‌جاری نسبت به سال گذشته خبر داد.

رئیس سازمان حفظ نباتات کشور گفت: چندین بار محصولاتی همچون ذرت علوفه‌ای، محصولات تازه‌خوری، موز، انبه و... را بازگشت داده‌ایم، ولی کشور‌هایی که محصولات آن‌ها را بازگرداندیم مثل ایران با این مسئله هیجانی برخورد نکرده‌اند.

معاون امور بانکی، بیمه و شرکت‌های دولتی وزارت اقتصاد با بیان اینکه مصوبه این وزارتخانه در خصوص حذف ضامن برای تسهیلات خرد، تنها به معنای جایگزینی سیستم اعتبار سنجی بجای اخذ ضامن تسهیلات خرد برای افراد "واجدشرایط" است، تأکید کرد: این مصوبه به هیچ وجه به این معنا نیست که همه آحاد جامعه می‌توانند از امروز برای گرفتن وام به هر بانکی، مراجعه کنند.

شاخص بورس و اوراق بهادار تهران در معاملات امروز 13 بهمن 1400 با اُفت بیش از 26 واحدی به سطح یک میلیون و 301 هزار واحدی رسید.

رئیس سازمان حفظ نباتات کشور گفت: سالانه حدود 35 میلیون تن محصولات وارد کشور می‌شود که شبکه قرنطینه‌ای در گمرکات این محصولات را رصد و پایش می‌کنند تا بر اساس استاندارد‌های داخل کشور باشد.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی زیست بوم ملی اشتغال را مانند قطاری توصیف کرد که اگر حرکتش تسریع شود و شتاب بگیرد بخش قابل ملاحظه‌ای از جاماندگان اشتغال و بیکاران را سوار خواهد کرد.

طی شبانه روز گذشته، براساس آخرین اطلاعات دریافتی از 2311 تردد شمار فعال در محور‌های برون‌شهری، نسبت به روز قبل 7.6 درصد کاهش تردد را نشان می‌دهد.

نرخ خرید و فروش دلار و یورو امروز 13 بهمن 1400 در صرافی‌های مجاز بانک مرکزی روند افزایشی داشته است.

مدیرعامل صنایع الکترونیکی ناسیونال ایران گفت: دیدار با رهبر انقلاب نشانگر این بود که حضرت آیت‌الله خامنه‌ای به‌شدت به دنبال بهبود وضعیت تولید بوده تا شرایط ایده آل تری را در تولید کشور داشته باشیم.

رئیس کمیته دستمزد شورای عالی کار، گفت: مصوبه کمیسیون تلفیق مجلس شورای اسلامی که حداقل دستمزد کارگران دولت را اعلام کرده است مختص کارمندان است و قطعاً شورای عالی کار در یک فضای سه جانبه گرایی به عدد و رقمی برای تعیین دستمزد می‌رسد.

طرح پیش‌فروش یکساله و پیش‌فروش مشارکت در تولید محصولات گروه سایپا از ساعت 8 صبح روز پنجشنبه 14 بهمن‌ماه به‌مدت دو روز آغاز می شود.

نرخ ارز بین‌بانکی امروز در حالی از سوی بانک مرکزی اعلام شد که نرخ 29 ارز با افزایش همراه بود.

رئیس هیئت‌مدیره انجمن سازندگان تجهیزات صنعتی ایران و تشکل‌های ماشین‌سازی گفت: مقام معظم رهبری در این دیدار سخنان جامع و کاملی داشتند که فرمایشات ایشان نقطه عطفی برای صنعت و تولید کشور است.

وزارت نیرو طی اطلاعیه‌ای از همراهی قوه قضائیه در زمینه آزادسازی بستر رودخانه کرج تقدیر کرد.