پنج‌شنبه 7 اسفند 1404

اقتصادی خبرگزاری میزان

اقتصادی خبرگزاری میزان

اهمیت فلزات غیرآهنی از آنجایی است که کاربرد فراوان و ارزش افزوده بالایی داشته و می‌تواند سهم مهمی در اقتصاد کشورمان داشته باشد.

رئیس اتحایه مشاوران املاک گفت: حق کمیسیون مبایعه نامه‌های مسکن به میزان 25 صدم درصد ارزش معاملاتی ملک از هر طرف معامله تعیین شده که بر این اساس مجموعا نیم درصد از هر طرف معامله اخذ می‌شود.

مردم به دلیل انحصاری بودن خودرو در کشور راهی جز اقبال به سمت محصولات داخلی ندارند از این رو قیمت انواع خودرو همواره برای مشتریان از اهمیت زیادی برخوردار است.

علی عسگری، به عنوان مدیرعامل شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس منصوب شد.

معاونت مسکن و ساختمان در اطلاعیه‌ای جزییات ثبت‌نام مردان مجرد بالای 23 سال سن را در سامانه نهضت ملی مسکن اعلام کرد.

فراخوان نخستین جشنواره ایده‌های برتر اشتغالزا و کارآفرینی از سوی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی منتشر شد.

وزارت نیرو و ستاد اقامه نماز کشور به منظور ترویج و توسعه فرهنگ اقامه نماز، اعتلا و اثربخشی هرچه بیشتر نماز در الگوی سبک زندگی کارکنان این وزارتخانه، تفاهم‌نامه همکاری امضا کردند.

طی حکمی از سوی وزیر نیرو حجت الاسلام و المسلمین محمودرضا مهاجری به‌عنوان مشاور وزیر نیرو در امور فرهنگی و دینی منصوب شد.

معاون وزیر نفت مقدار استفاده گاز و نفت‌گاز در بخش‌های مختلف کشور را تشریح و با مطلوب ارزیابی کردن مقدار تولید این سوخت‌ها عنوان کرد: ارزان بودن حامل‌های انرژی، رفتار مصرفی مردم و نوع ساخت‌وساز به افزایش بی‌رویه انرژی منجر شده است.

وزیر نفت در حکمی، حسین آب‌نیکی را به‌عنوان سرپرست شرکت بهینه‌سازی مصرف سوخت منصوب کرد.

مدیرعامل شرکت گاز استان کردستان گفت: در جریان واژگونی تانکر حامل نفتا در شهر حسین‌آباد سنندج، هیچ آسیبی به تأسیسات زیرزمینی گاز طبیعی وارد نشده است.

در راستای اجرای «برنامه تحول کشاورزی با رویکرد جهادی»، معاونت برنامه ریزی و اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی با صندوق حمایت از سرمایه گذاری در بخش کشاورزی تفاهم نامه همکاری امضا کردند.

نمایشگاه تخصصی نهاده‌های کشاورزی تهران (AGRICULTECH 2022) از 28 دی‌ماه الی 1 بهمن‌ماه 1400 به مدت 4 روز از ساعت 14 الی 20 در محل مجتمع نمایشگاهی گفتگو برگزار خواهد شد.

تفاهم‌نامه همکاری فی‌مابین سازمان توسعه تجارت ایران و معاونت گردشگری وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی با حضور رئیس سازمان توسعه تجارت ایران و معاون گردشگری وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در سالن خلیج فارس معاونت گردشگری به امضا رسید.

نائب رئیس اتحادیه فروشندگان طلا و جواهر گفت: طی چند روز گذشته قیمت دلار نیز از کانال 30 هزار تومان کاهش پیداکرده است درنهایت سیر نزولی قیمت ارزبر روی قیمت طلا و سکه تأثیر می‌گذارد.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، گفت: پیرو درخواست چندین ماه برای توسعه بیمه گروه‌های خاص از محل افزایش بدهی‌های دولتی با قول رئیس سازمان برنامه‌وبودجه این مورد عملیاتی و فعال خواهد شد.