دوشنبه 19 آبان 1404

اقتصادی خبرگزاری میزان

اقتصادی خبرگزاری میزان

رییس سازمان برنامه و بودجه با انتشار پیامی در فضای مجازی نوشت: برای حمایت از بازنشستگان در لایحه بودجه، 200 هزار میلیارد تومان کمک به صندوق‌های بازنشستگی دیده شده است.

طی احکام جداگانه‌ای از سوی وزیر صنعت، معدن و تجارت انتصابات جدید در این وزارت خانه اتفاق افتاد.

رئیس سازمان برنامه و بودجه در پیام توییتری گفت: برای حمایت از بازنشستگان در لایحه بودجه، 200 هزار میلیارد تومان کمک به صندوقهای بازنشستگی دیده شده است.

وزیر امور اقتصادی و دارایی از برگزاری اولین مرحله حراج الکترونیک سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی در 11 دی ماه خبر داد.

مدیرعامل سبدگردان آرمان اقتصاد گفت: هدف اصلی ما این است که تمام افراد جامعه به طور غیرمستقیم در سبدها سرمایه‌گذاری کنند یعنی یک نفر با ده میلیون تومان هم بتواند در ایران سبد داشته باشد.

معاون عملیات دیسپچینگ شرکت ملی گاز ایران با بیان اینکه امسال درخواست مصرف گاز از تولید پیشی گرفته است، بر لزوم رعایت مصرف گاز به‌ویژه در دی‌ماه تأکید کرد.

مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوری با تاکید بر بهره‌ورتر کردن زنجیره انتقال کالا به سمت مصرف‌کننده با سرمایه‌گذاری کشورهای همسایه گفت: سرمایه گذاری‌های خارجی به خصوص در حوزه بنادر به ویژه از سوی کشور‌های همسایه پیگیری می‌شود و در دستور کار این سازمان قرار دارد.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان گفت: از ابتدای سال جاری 222 روستا در سیستان و بلوچستان آبرسانی و رفع تنش شدند و در صورت تخصیص 100 درصدی اعتبارات، این میزان تا پایان سال مالی 1400 به 710 روستا خواهد رسید.

نرخ خرید و فروش دلار امروز 28 آذر 1400 در صرافی‌های مجاز بانک مرکزی با کاهش قیمت همراه بوده است.

وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه اتمام پروژه‌های عمرانی نیمه‌تمام در اولویت وزارت راه و شهرسازی قرار دارد گفت: پیش‌بینی می‌شود 4 میلیون متقاضی در سامانه املاک و اسکان ثبت‌نام کنند.

رئیس جهاد کشاورزی تهران گفت: خط ریلی را که از سال‌ها قبل هدفگذاری شده بود، ولی متأسفانه به مرحله اجرا نرسیده ظرف یک هفته آینده افتتاح می‌کنیم که این خط ریلی بسیار در حوزه نقل و انتقال نهاده‌ها مؤثر است و اولین حمل ونقل ریلی استان تهران نیز راه‌اندازی می‌شود.

دبیر اتحادیه بنکداران مواد غذایی تهران گفت: افزایش قیمت برنج ایرانی صحت ندارد و قیمت برنج ایرانی در بازار 37 الی 62 هزار تومان بوده و فقط یک مدل برنج خواست کشت دوم است که 66 هزار تومان به فروش می‌رسد.

نماینده ویژه وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: توسعه (FTTH) و ارائه اینترنت پرسرعت در کشور از اولویت‌های وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات است.

مدیرکل هماهنگی خرید داخلی شرکت بازرگانی دولتی ایران از واریز 204 میلیارد تومان معادل 95 درصد از مطالبات سویا کاران خبر داد.

مدیرکل بازرسی ویژه و امور تعزیرات سازمان حمایت گفت: گران‌فروشی، کم‌فروشی و تقلب در فروش، احتکار، عرضه خارج از شبکه و... از سوی سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان و بازرسان سازمان‌های صنعت، معدن و تجارت و تجارت استان‌ها به صورت مستمر مورد رصد و پایش قرار گرفته و در صورت مشاهده مشاهده هرگونه تخلف، مراتب جهت رسیدگی به سازمان تعزیرات حکومتی ارسال می‌شود.

نخستین جلسه کمیته بین‌المللی آب، با حضور وزرای نیرو، امورخارجه و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست در قالب کمیته تخصصی آب به منظور انجام فعالیت‌های لازم دو جانبه، منطقه‌ای و بین‌المللی در حوزه آب‌های مرزی و مشترک برگزار می‌شود.