دوشنبه 19 آبان 1404

اقتصادی خبرگزاری میزان

اقتصادی خبرگزاری میزان

اکثر پول‌های دیجیتال جهت بهره‌مندی از ویژگی‌هایی مانند شفافیت، غیرمتمرکز بودن و تغییرناپذیری از بستر فناوری بلاک‌چین استفاده می‌کنند. در یک طبقه‌بندی کلی، می‌توان پول دیجیتال را به دودسته پول دیجیتال بانک مرکزی و پول دیجیتال خصوصی تقسیم کرد.

مدیرعامل نیروگاه بندرعباس از طراحی، ساخت و بازسازی 1400 قطعه تخصصی از ابتدای سال جاری تاکنون در این مجموعه خبر داد.

عضو هیئت‌مدیره خانه صنعت، معدن و تجارت استان تهران گفت: برای دستیابی به رشد 8 درصدی اقتصاد باید سال آینده رونق اقتصادی را در کشور تجربه کنیم یعنی تولید ناخالص داخلی کشور را که در حال حاضر حدود 200 میلیارد دلار تخمین زده‌شده است باید با جهش 8 درصدی به 216 میلیارد دلار برسد.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی گفت: طبق پیگیری‌هایی که در این کمیسیون در رابطه با گره‌گشایی از موضوع رفتار سلیقه‌ای نظام بانکی در اخذ تضامین برای تسهیلات گیرندگان خرد داشتیم، توافق شد تا بانک مرکزی اصلاح بخشنامه‌ای را در زمینه تضامین بانکی داشته باشد.

نرخ ارز بین‌بانکی امروز در حالی از سوی بانک مرکزی اعلام شد که نرخ 30 ارز با کاهش همراه بود.

سخنگوی گمرک ایران گفت: محموله 20 تنی کیوی که قرار بود به امارات صادر شود گواهی قرنطینه را از مبدا دریافت نکرده بود و با توجه به اینکه تاییدیه قرنطینه‌ای وجود نداشت گمرک مانع صادرات شده و محموله به امارات صادر نشده است.

برای رهن یک واحد آپارتمان 70 متری در منطقه مولوی به سرمایه 300 میلیون تومانی نیاز است.

نفت صرفا یک ماده سیاه نیست که از پوسته کره زمین به دست می‌آید بلکه یک کالای مهمی است که بخش عمده از اقتصاد کشور‌های دنیا را تحت تأثیر قرار داده است.

اهمیت فلزات غیرآهنی از آنجایی است که کاربرد فراوان و ارزش افزوده بالایی داشته و می‌تواند سهم مهمی در اقتصاد کشورمان داشته باشد.

مردم به دلیل انحصاری بودن خودرو در کشور راهی جز اقبال به سمت محصولات داخلی ندارند از این رو قیمت انواع خودرو همواره برای مشتریان از اهمیت زیادی برخوردار است.

معاون وزیر راه وشهرسازی از رایزنی برای تسهیل ترانزیت کالا‌های ازبکستان از بندر چابهار در نشست سه جانبه ایران، هند و ازبکستان خبر داد.

رئیس هیئت‌مدیره انجمن ملی پلیمر بابیان اینکه 50 درصد ظرفیت صنایع پلیمری خالی است، گفت: صنعت پلیمر برای حدود 850 هزار نفر اشتغال‌زایی کرده است، برخلاف پتروشیمی‌ها که سرمایه زیادی برای ایجاد آن‌ها صرف می‌شود، اما تعداد شغلی که ایجاد می‌کنند، به‌اندازه صنایع پایین‌دستی نیست.

نماینده کارگران در کمیته دستمزد شورای عالی کار گفت: در دومین جلسه کمیته دستمزد شورای عالی کار جز ورود به مزد منطقه‌ای مورد دیگری مطرح نشد و مصوبه‌ای هم نداشتیم.

سرپرست پارک فناوری و نوآوری نفت و گاز گفت: حدود 500 نیاز فناورانه را با کمک شرکت‌ها و حمایت معاونت پژوهش و فناوری وزارت نفت، فهرست و در نمایشگاه «تستا» عرضه کردیم.

رئیس سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی گفت: حراج گذشته 256 پارتی کالا بوده و حراج امروز برای اولین بار هزار و 130 پارتی کالا بود و حجم کالا‌های عرضه شده نزدیک به 115 میلیارد تومان برآورد شده و استقبال بی نظیری از حراج شده است.

شاخص بورس و اوراق بهادار تهران در معاملات امروز 23 آذر 1400 با افت بیش از 3 هزار واحدی به سطح یک میلیون و 291 هزار واحدی رسید.