دوشنبه 19 آبان 1404

اقتصادی خبرگزاری میزان

اقتصادی خبرگزاری میزان

وزیر جهاد کشاورزی بر ضرورت توسعه فعالیت‌های آبخیزداری در استان لرستان تاکید کرد و گفت: در مصوبات این سفر در زمینه‌های آبیاری نوین، انتقال آب با لوله، فعالیت‌های آبخیزداری، حمایت از عشایر، جلوگیری از زوال جنگل‌های زاگرس اعتبارات خوبی پیش بینی شده است.

در تداوم برنامه های سفر به استان لرستان، وزیر صمت از شرکت نساجی بروجرد بازدید کرد.

وزیر راه و شهرسازی از تخصیص هزارو 400 میلیارد تومان به توسعه راه‌های لرستان خبر داد و گفت: پروژه راه‌آهن استان نیز باید فعال شود و قرار است پیمانکار این طرح یک زمانبندی 3 ساله برای پایان آن ارائه کند.

وزیر صمت گفت: سامان کاشی بروجرد به دلیل مشکلاتی با ورشکستگی مواجه شده که با توجه به پیگیری‌های انجام شده پنجاه میلیارد تومان تسهیلات برای نوسازی و بازسازی ماشین آلات مصوب شده است و این تسهیلات را بانک صنعت و معدن پرداخت میکند.

در آغاز برنامه‌های یازدهمین سفر استانی دولت، وزیر صمت به مقام شامخ شهدای بروجرد ادای احترام کرد.

بررسی وضعیت راه‌های کشور نشان می‌دهد تردد در محور‌های برون‌شهری، نسبت به روز قبل 2.5 درصد کاهش تردد داشته است.

رئیس اتحادیه فروشندگان لوازم‌خانگی تهران گفت: شرکت‌های تولیدی لوازم‌خانگی باید صادرات محور شوند تا هزینه سربار آن‌ها کاهش پیدا کند و قیمت‌ها را ثابت نگه‌دارند.

شاخص بورس و اوراق بهادار هفته اخیر با رشد 9 هزار واحدی روبرو شد و در کانال یک میلیون و 349 هزار واحدی قرار گرفت.

برای رهن یک واحد آپارتمان 90 متری در منطقه مهرآبادجنوبی به سرمایه 370 میلیون تومانی نیاز است.

نفت صرفا یک ماده سیاه نیست که از پوسته کره زمین به دست می‌آید بلکه یک کالای مهمی است که بخش عمده از اقتصاد کشور‌های دنیا را تحت تأثیر قرار داده است.

اهمیت فلزات غیرآهنی از آنجایی است که کاربرد فراوان و ارزش افزوده بالایی داشته و می‌تواند سهم مهمی در اقتصاد کشورمان داشته باشد.

مردم به دلیل انحصاری بودن خودرو در کشور راهی جز اقبال به سمت محصولات داخلی ندارند از این رو قیمت انواع خودرو همواره برای مشتریان از اهمیت زیادی برخوردار است.

مدیرکل دفتر عربی و آفریقایی سازمان توسعه تجارت ایران در دیدار با مدیرکل آسیای وزارت امور خارجه کشور مالی و سفیر ایران در باماکو بر گسترش همکاری‌های اقتصادی و تجاری جمهوری اسلامی ایران با مالی تاکید کرد.

رئیس کل سازمان توسعه تجارت ایران با تاکید بر آمادگی جمهوری اسلامی ایران برای سرمایه‌گذاری مشترک در حوزه مواد غذایی و بازسازی صنایع استان کرکوک، از توسعه صادرات خدمات فنی و مهندسی و نیز برگزاری اولین نمایشگاه کشورمان در این استان خبر داد.

وزارت نیرو در راستای تکلیف مقرر در بند (د) تبصره (15) قانون بودجه سال 1400 و به منظور تسریع در اصلاح الگوی مصرف برق، پیشنهاد صدور مجوز برای خرید کنتور‌های هوشمند برق را به دولت ارایه کرده است.

معاونت مسکن و ساختمان از ثبت‌نام 2 میلیون و 43 هزار و 955 نفر در سامانه نهضت ملی مسکن خبر داد.