جمعه 8 اسفند 1404

اقتصادی خبرگزاری میزان

اقتصادی خبرگزاری میزان

قراداد سوآپ گازی ترکمنستان، ایران و جمهوری آذربایجان می‌تواند به تقویت روابط دیپلماتیک و ناترازی گازی کمک کند و چالش‌های وزارت نفت را در این زمینه کاهش دهد و به قدرت دیپلماسی انرژی آن بیفزاید.

شاخص بورس و اوراق بهادار تهران در معاملات امروز 8 آذر 1400 با ریزش بیش از 4 هزار و 183 واحدی به پله یک میلیون و 363 هزار واحدی رسید.

ولی‌الله دینی به‌عنوان مدیر مهندسی ساختار شرکت ملی گاز ایران منصوب شد.

نرخ خریدوفروش دلار امروز 8 آذر 1400 در صرافی‌های مجاز بانک مرکزی روند کاهشی داشته است.

مدیر روابط عمومی بانک مرکزی گفت: مبادلات تجاری ایران از مرز 63.1 میلیارد دلار گذشت که در 8 ماهه ابتدایی 1400 رشد 40 درصدی داشته است.

رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای گفت: روند ترخیص کامیون‌ها از گمرک افزایش یافته به طوری که 2 هزار و 212 دستگاه ترخیص شده که از این تعداد 938 کامیون شماره گذاری شده اند و مابقی نیز در صف شماره گذاری قرار دارند.

سخنگوی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی گفت: ثبت‌نام دوباره کارت هوشمند سوخت المثنی در دفاتر پلیس +10 از امروز آغاز شد.

نماینده کارگران در شورای عالی کار گفت: طرح جهش تولید مسکن طرح بسیار خوب و قابل اجرایی است و اجرای این طرح علاوه بر اشتغال‌زایی می‌تواند مشکلات کارگران در حوزه مسکن را حل کند.

مدیر دیسپچینگ شرکت ملی گاز ایران گفت: طی 24 ساعت گذشته مصرف گاز خانگی به 500 میلیون مترمکعب رسیده است.

ساخت مسکن بی‌تردید نیاز اساسی این روزهای مردم است، اما روشی که دولت برای انجام این کار مورداستفاده قرار داده است، آثار تورمی شدید خواهد داشت.

وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به توزیع هوشمند محصولات غذایی گفت: برای بازرسی خوب و ایجاد نظم در بازار باید از روش‌های هوشمند در توزیع، ساماندهی و نظارت استفاده کنیم.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان تهران گفت: از امروز با اعزام و تهیه 100 تیم بازرسی در استان تهران نظارت بر نحوه عرضه کالا‌های اساسی با قیمت‌های مصوب در شهر تهران را آغاز می‌کنیم و امیدواریم آرامشی که هم‌اکنون در بازار وجود دارد را تثبیت کنیم تا اقلام اساسی مورد نیاز مردم با قیمت مصوب به دست مصرف‌کننده برسد.

طبق آخرین اطلاعات دریافتی از تردد شمار‌های فعال در محور‌های برون شهری تردد در جاده‌های کشور نسبت به روز قبل 1.4 درصد کاهش داشته است.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی افزود: بیش از 11 هزار میلیارد تومان منابع برای مرحله ششم با همکاری دستگاه‌های اجرایی عملیاتی خواهد شد که به این ترتیب اجرای طرح‌های اشتغال روستایی سرعت خواهد گرفت.

دبیر انجمن واردکنندگان برنج گفت: به استناد آمار ارائه شده از مدیر کل توسعه بازرگانی جهاد کشاورزی، حدودا 600 هزار تن ثبت سفارش برنج تاکنون انجام شده است.

نرخ ارز بین‌بانکی امروز در حالی از سوی بانک مرکزی اعلام شد که نرخ 17 ارز افزایش یافت.