چهارشنبه 21 آبان 1404

اقتصادی خبرگزاری میزان

اقتصادی خبرگزاری میزان

نفت صرفا یک ماده سیاه نیست که از پوسته کره زمین به دست می‌آید بلکه یک کالای مهمی است که بخش عمده از اقتصاد کشور‌های دنیا را تحت تأثیر قرار داده است.

اهمیت فلزات غیرآهنی از آنجایی است که کاربرد فراوان و ارزش افزوده بالایی داشته و می‌تواند سهم مهمی در اقتصاد کشورمان داشته باشد.

وزیر امور اقتصادی و دارایی با انتشار پیامی اعلام کرد، امشب وزارت اقتصاد از کلیت نقشه راه 2 سال آتی برای رونق تولید همزمان با کاهش تورم، رونمایی کرد.

وزیر راه و شهرسازی با تاکید بر اینکه مدیران راه و شهرسازی استان‌ها در اجرای نهضت ملی مسکن نقش اصلی را دارند، بر تعامل مناسب مدیران کل راه و شهرسازی و استانداران با شهرداری‌ها برای ارایه به موقع پروانه ساختمان برای تسهیل در اجرای نهضت ملی مسکن تاکید کرد.

مردم به دلیل انحصاری بودن خودرو در کشور راهی جز اقبال به سمت محصولات داخلی ندارند از این رو قیمت انواع خودرو همواره برای مشتریان از اهمیت زیادی برخوردار است.

رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار عرضه اوراق دولتی را بر اساس کشش بازار سرمایه خواند.

مدیرعامل شرکت مادر تخصصی برق حرارتی گفت: در حال حاضر نیروگاه‌ها هیچ مشکلی برای تأمین برق موردنیاز کشور ندارند.

معاون روابط کار «وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی» بابیان این‌که برای حل مشکلات کارگران جلسات تخصصی با اعضا شورای عالی کار و شرکای اجتماعی خود برگزار خواهیم کرد، گفت: در همین راستا اولین جلسه شورای عالی کار هفته پیش با حضور وزیر کار، نمایندگان کارگری و کارفرمایی و بقیه اعضای شورای عالی کار برگزار شد.

وزیر نیرو گفت: در سال آبی جاری تا به امروز وضعیت بارش‌ها به‌صورت متوسط خوب بوده، اما این امر به این معنا نیست که کسری‌های ما جبران شده است لذا از مردم و کشاورزان درخواست صرفه‌جویی داریم.

در نشست شورای عالی هواپیمایی کشوری مصوب شد که قیمت بلیت هواپیما از ابتدای آذر و همزمان با رفع محدودیت 60 درصدی پذیرش مسافر در پرواز کاهش یابد.

رئیس سازمان توسعه تجارت ایران با بیان اینکه کشور سوریه با توجه به مشکلات ارزی اش محدودیت‌های ارزی خاص خود وضع کرده است، تصریح کرد: کشور سوریه بر این موضوع تاکید دارد که ارزی از کشورش خارج نشود و در قبال واردات کالا به این کشور، کالا صادر کند.

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان یزد گفت: برگزاری مانور پدافند غیرعامل در ارتباطات زیرساخت استان از بروز اختلال در سرویس‌ها و خدمات کاربران پیشگیری می‌کند.

شرکت ملی گاز ایران نمودار مقایسه‌ای منتشر کرده که نشان از افزایش روزانه حدود صد میلیون مترمکعب گاز طبیعی نسبت به زمان مشابه پارسال دارد.

مدیر کل دفتر طراحی و فرایند‌های سازمان مالیاتی گفت: به محض دریافت اطلاعات مالیات از خانه‌های خالی اخذ می‌شود چرا که بستر‌های قانونی برای مطالبه و وصول در سازمان امور مالیاتی آماده است.

مدیرکل دفتر عربی و آفریقایی سازمان توسعه تجارت ایران و سفیر ایران در گینه کوناکری دیدار و برهمکاری جهت توسعه صادرات ایران به گینه در زمینه‌های کالایی و خدمات فنی و مهندسی تاکید کردند.

مدیر دیسپیچینگ شرکت ملی گاز ایران گفت: تأمین سوخت بخش خانگی خط قرمز ما محسوب می‌شود لذا در صورت کمبود گاز برای تأمین بخش خانگی، مجبور خواهیم شد سوخت صنایع را محدود کنیم.