پنج‌شنبه 22 آبان 1404

اقتصادی خبرگزاری میزان

اقتصادی خبرگزاری میزان

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس با بیان اینکه وزرات امورخارجه باید دیپلماسی اقتصادی را برای شناخت بازار‌های بیرونی مدنظر قرار دهد، گفت: باید ریز اطلاعات بازار‌های بیرونی را برای تحقق رشد صادرات شناسایی کنیم و اتاق‌های بازرگانی باید در این بخش فعال شوند.

برای رهن یک واحد آپارتمان 70 متری در محدوده سنگلج به سرمایه 360 میلیون تومانی نیاز است.

نفت صرفا یک ماده سیاه نیست که از پوسته کره زمین به دست می‌آید بلکه یک کالای مهمی است که بخش عمده از اقتصاد کشور‌های دنیا را تحت تأثیر قرار داده است.

اهمیت فلزات غیرآهنی از آنجایی است که کاربرد فراوان و ارزش افزوده بالایی داشته و می‌تواند سهم مهمی در اقتصاد کشورمان داشته باشد.

مردم به دلیل انحصاری بودن خودرو در کشور راهی جز اقبال به سمت محصولات داخلی ندارند از این رو قیمت انواع خودرو همواره برای مشتریان از اهمیت زیادی برخوردار است.

وزیر نفت گفت: با توجه به برنامه‌ریزی که شرکت ملی گاز و شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی انجام داده است و با وجود ذخایر خوب سوخت مایع در نیروگاه‌ها و صنایع، زمستان را بدون چالش پشت سر می‌گذاریم.

بیست و یکمین نمایشگاه تخصصی بین‌المللی صنعت برق ایران صبح روز جمعه با حضور وزیر نیرو در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران آغاز به‌کار کرد.

مشکلات حقوقی و چگونگی حمایت از فعالان بخش خصوصی و تعیین و تکلیف کالا‌های متروکه در مجتمع بندری امام خمینی (ره) با حضور دادستان کل کشور بررسی شد.

مدیرکل بنادر و دریانوردی امیرآباد گفت: از ابتدای سال جاری تا کنون، تخلیه و بارگیری کالا در بنادر امیرآباد و نکا 36 درصد افزایش یافت.

معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: بر اساس تفاهم‌نامه بین سازمان راهداری و حمل ونقل جاده‌ای با سازمان فنی و حرفه‌ای رانندگان جدیدالورود به بخش حمل ونقل عمومی گواهینامه مهارت حرفه‌ای می‌گیرند.

رئیس کل گمرک ایران از رشد 43 درصدی تجارت خارجی ایران در هفت ماهه امسال خبر داد و گفت: مقایسه آمار تجارت خارجی کشوردر این مدت با مدت مشابه سال 99 حاکی از رشد 16.5 درصد در وزن و 43 درصد در ارزش مجموع کالا‌های مبادله شده بین کشورمان با سایر شرکای تجاری است.

بررسی وضعیت راه‌های کشور نشان می‌دهد تردد در محور‌های برون‌شهری، نسبت به روز قبل 3.6 افزایش داشته است.

رئیس اتحادیه بارفروشان تهران گفت: گوجه فرنگی بوته‌ای و گلخانه‌ای به کشورهای حوزه خلیج‌فارس به‌صورت قانونی صادر می‌شود.

عضو ناظر مجلس در شورای عالی بورس با بیان اینکه ساختار بازار سرمایه نیازمند دگرگونی است و نباید به این مسئله شک کنیم، گفت: تمام تلاش دولت باید این باشد که مجددا اعتماد را به بازار سرمایه بازگرداند چرا که در این صورت است که ما شاهد رشد شاخص این بازار خواهیم بود.

سرپرست نظام صنفی کشاورزی و منابع طبیعی کشور گفت: طرح «پشتیبانی و رفع موانع تولید کشاورزی» در حالی کشاورزان را مشمول قانون 39 ساله «معافیت از پرداخت سهم بیمه کارفرمایانی که حداکثر پنج نفر کارگر دارند» می‌کند که متأسفانه سازمان تأمین اجتماعی درصدد سنگ‌اندازی و مانع‌تراشی و اقدامات بازدارنده در این مسیر است.

برای رهن یک واحد آپارتمان 70 متری در محدوده پلیس به سرمایه 410 میلیون تومانی نیاز است.