شنبه 24 آبان 1404

اقتصادی خبرگزاری میزان

اقتصادی خبرگزاری میزان

شاخص بورس و اوراق بهادار تهران در معاملات امروز 23 شهریور 1400 با رشد بیش از 21 هزار واحدی به سطح یک میلیون و 496 هزار واحدی رسید.

وزیر تعاون، کار ورفاه اجتماعی گفت: چرا باید در معدنی که به قول مالکان و بهره‌برداران آن، سالانه 900 میلیارد تومان سود خالص دارد، حمام برای کارگران آن وجود نداشته باشد.

نماینده مردم بجنورد، مانه و سملقان، گرمه، جاجرم و راز و جرگلان در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر لزوم برنامه ریزی در حوزه‌های مختلف اقتصادی، اقدام وزارت صمت در کنترل قیمت سیمان را نتیجه درایت و مدیریت عالمانه دانست و گفت: این اقدام بخشی از پاسخ وزیر صمت به اعتماد نمایندگان ملت است.

نرخ خرید دلار امروز 23 شهریور 1400 در صرافی‌های مجاز بانک مرکزی روند نزولی داشته است.

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان خوزستان گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون 290 هزار تن روغن خام خوراکی از طریق بندر امام خمینی (ره) وارد کشور شده است.

پیرو گزارش روشنگرانه خبرگزاری میزان با عنوان «بازهم ولخرجی در ایران‌خودرو / پاداش 75 میلیاردی باوجود زیان انباشته 40 هزار میلیارد تومانی!»، ایران‌خودرو جوابیه‌ای به امضای مدیر ارتباطات و امور بین‌الملل این شرکت ارسال و توضیحاتی ارائه کرده است.

فرهاد خاکی پورمدیرعامل انجمن خیرین مسکن‌ساز از امضای تفاهم‌نامه احداث 4 هزار واحد مسکونی برای خانوار‌های دومعلول و بیشتر برای سال‌جاری خبر داد.

شرکت مدیریت شبکه برق ایران مهلت دریافت تاییدیه فنی پروانه تولید نیروگاه‌های کشور را برای مدت دو ماه تمدید کرد.

نرخ ارز بین‌بانکی امروز در حالی از سوی بانک مرکزی اعلام شد که 20 ارز با افزایش قیمت روبه‌رو شدند.

رئیس کانون عالی انجمن‌های صنفی کارگران ایران گفت: قراردادها بیشتر بهره‌کشی است، یعنی متأسفانه کارگر با توجه به نیاز مبرمی که به‌کار و دریافت دستمزد برای تأمین معیشت و چرخاندن زندگی دارد، در موقعیتی قرار می‌گیرد که هر نوع قراردادی حالا سفید، یک طرفه و... را امضا کند.

رئیس هیئت مدیره اتحادیه مرغ تخمگذار میهن گفت: توزیع نهادها از مبدأ به‌دست مصرف‌کننده به‌راحتی انجام می‌شود، ولی تأمین نهاده در حال حاضر مشکل دارد طی سه ماه گذشته فقط یکبار ذرت به گله‌های ما داده‌شده است و این در صورتی بوده که فقط 40 درصد از ذرت را دریافت کرده‌ایم.

عضو کمیسیون «برنامه، بودجه و محاسبات» مجلس با بیان اینکه پرداختن به موضوع یارانه‌های پنهان به معنای تعجیل در یک طرح کوتاه مدت نیست، گفت: روش اصلاح یارانه‌های پنهان باید با تدابیر ویژه‌ای مدنظر قرار گیرد تا ایرادات روش‌های قبل مجددا شکل نگیرد.

معاون فنی گمرک درخصوص وضعیت ترخیص قایق‌های متعلق به فدراسیون قایقرانی توضیحاتی ارائه داد.

رئیس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی گفت: خوشبختانه در حال حاضر برای قیمت سیمان سقفی از سوی مسئولین تعیین‌شده است و تیم ناظری بر این موضوع نظارت دارد.

نفت صرفا یک ماده سیاه نیست که از پوسته کره زمین به دست می‌آید بلکه یک کالای مهمی است که بخش عمده از اقتصاد کشور‌های دنیا را تحت تأثیر قرار داده است.

اهمیت فلزات غیرآهنی از آنجایی است که کاربرد فراوان و ارزش افزوده بالایی داشته و می‌تواند سهم مهمی در اقتصاد کشورمان داشته باشد.