پنج‌شنبه 6 آذر 1404

سیاسی خبرگزاری میزان

سیاسی خبرگزاری میزان

جلسه علنی عصر امروز مجلس با دستور کار بررسی لایحه بودجه سال 1401 آغاز شد.

فرمانده نیروی هوایی ارتش گفت: یکی از مطالبات مقام معظم رهبری توجه جدی و ساماندهی نخبگان به‌ویژه نخبگان سرباز است که در این زمینه باید نخبگان و مبتکران را شناسایی و به جامعه معرفی کرد.

پیرو گسترش برخی شایعات در خصوص ادعای ارتباط نویسنده‌ای به نام shakdam با بخش انگلیسی پایگاه اطلاع‌رسانی دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیت‌الله‌العظمی خامنه‌ای، شایان ذکر است این رسانه ستون‌نویس ثابت یا غیرثابت ندارد و نویسنده مزبور هیچگونه ارتباط مستقیم با پایگاه اطلاع‌رسانی Khamenei.ir نداشته است.

هشتمین گردهمایی موسسه‌های فعال در آموزش زبان فارسی جهان در مرکز مطالعات سیاسی و بین المللی وزارت خارجه برگزار شد.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت در دیدار معاون رئیس جمهوری بر لزوم استفاده از ظرفیت‌های بخش خصوصی و واسپاری امور مردم به خود مردم تأکید کرد.

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: در صورت موافقت نمایندگان می‌توان در روز سه‌شنبه که تعطیلی رسمی است، جلسه‌ای برای بررسی مذاکرات وین برگزار کرد.

تداوم رویکرد غیر قابل قبول طرف‌های غربی برای حل مسائل باقی مانده، موجب طولانی شدن بی دلیل مذاکرات و ایجاد شرایط غیر قابل پیش بینی شده است.

نمایندگان به وزارت نیرو برای نوسازی شبکه‌های فرسوده آب و برق کشور و مناطق کمتر توسعه یافته مجوز دادند.

معاون هماهنگ کننده ارتش با تأکید بر اینکه در نبرد‌های امروز فناوریهای روز نقشی متفاوت دارد، گفت: حرکت در جهت تطبیق با فناوری روز همراه با دیگر مولفه‌های اقتدار آفرین موجب می‌شود در آینده غافلگیر نشویم. ما جنگ‌هایی که در سراسر دنیا رخ می‌دهد را رصد می‌کنیم.

طبق مصوبه مجلس، 100 درصد مازاد درآمد‌های سازمان جنگل ها، امور اراضی کشور و دامپزشکی کشور نسبت به درآمد‌های مصوب این سازمان‌ها برای پیشگیری از سیل و خشکسالی هزینه خواهد شد.

نمایندگان مجلس نرخ آب بهاء چاه های کشاورزی را تعیین تکلیف کردند.

جانشین فرمانده نیروی دریایی ارتش با بیان اینکه همه عملیات‌های سخت در نیروی دریایی به برکت قرآن انجام می‌شود، گفت: ما قله‌های اقتدار، افتخار و عزت را برای ملت ایران با تمسک به قرآن فتح خواهیم کرد.

نمایشگاه نخبگان ذوالفقار علمی ولایت که دستاورد‌های نخبگان وظیفه ارتش است، در مرکز تحقیقات ارتش جمهوری اسلامی ایران افتتاح شد.

72 شهید دفاع مقدس از مرز شلمچه وارد میهن اسلامی شدند.

نمایندگان مقرر کردند تا تعرفه آب مصرفی گلخانه‌ها در شهرک‌های صنعتی، نواحی صنعتی و شهرک‌های کشاورزی همانند نرخ مصوب فعالیت‌های کشاورزی محاسبه شود.

نمایندگان مردم در مجلس وزارت جهاد کشاورزی را موظف به فروش 30 هزار میلیارد تومان از اموال خود برای تامین سهم مشارکت دولت در صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی کردند.