سه‌شنبه 29 اردیبهشت 1405

سیاسی خبرگزاری میزان

سیاسی خبرگزاری میزان

رئیس مرکز منطقه‌ای آسیا و اقیانوسیه امروز در ابتدای ماموریت خود در کشورمان با وزیر امور خارجه دیدار کرد.

سفیر سوئیس در ایران در پایان ماموریت خود، بعد از ظهر امروز دوشنبه با وزیر امور خارجه دیدار و خداحافظی کرد.

سفیر جدید جمهوری کوبا در جمهوری اسلامی ایران بعد از ظهر امروز با وزیر امور خارجه کشورمان دیدار کرد.

سفیر جدید دولت فلسطین در جمهوری اسلامی ایران، بعد از ظهر امروز دوشنبه با وزیر امور خارجه دیدار کرد.

رئیس جمهور با اشاره به بدعهدی آمریکایی‌ها در برجام، تصریح کرد: در صورت لغو تحریم‌ها زمینه برای توافق آماده است و ایران نشان داده که به تعهدات خود پایبند است.

معاون امور مجلس رئیس جمهور با اشاره به وضعیت قرارداد‌های مختلف کارکنان در دستگاه‌های دولتی از تلاش دولت برای طراحی نظام عادلانه پرداخت خبر داد.

وزیر کشور گفت: با افتتاح تصفیه خانه فاضلاب شهرستان شادگان شرایط مناسبی برای زنده شدن تالاب شادگان فراهم می‌شود.

رئیس جمهور با اشاره به اینکه «جلوگیری از نفوذ»، «برخورد با سرشبکه‌های فساد» و «از بین بردن مافیای قاچاق» اولویت دستگاه‌های اطلاعاتی است، گفت: کشف و برخورد با شبکه‌های فساد اقتصادی، مردم را شادمان و امیدوار می‌کند.

سخنگوی کمیسیون تلفیق گفت: کمیسیون در جریان بررسی بخش هزینه‌ای لایحه بودجه، تبصره 16این لایحه را در خصوص تسهیلات تکلیفی بررسی و تصویب و براساس آن میزان تسهیلات برای ازدواج، فرزندآوری و حمایت از اشتغال را تعیین کرد.

معاون اجرایی رئیس جمهور و سرپرست نهاد ریاست جمهوری گفت: حرکت در مسیر خط امام (ره) و آرمان‌های شهیدان و خدمت به خانواده شهدا و جانبازان تکلیف اداری نیست بلکه التزام عملی و اعتقاد قلبی است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار تهران با بیان اینکه 42 مصوبه سفر‌های شهرستانی استاندار اجرا شده است، گفت: اجرای مصوبات سفر‌های شهرستانی تا آخرین مورد پیگیری خواهد شد.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان تهران گفت: راهپیمایی یوم الله 22 بهمن بصورت خودرویی و موتوری در تهران و شهرستان‌های استان برگزار خواهد شد.

استاندار تهران ظهر امروز از روند احداث و تکمیل بیمارستان امام خمینی (ره) شهرستان شهریار بازدید کرد.

رئیس سازمان اطلاعات سپاه گفت: برآورد برخی سیاست‌مداران و تحلیل‌گران این است که رژیم صهیونیستی 80 سالگی خود را نخواهد دید.

سخنگوی دستگاه دیپلماسی گفت: به برخی کشور‌های منطقه که منابع مالی و لجستیکی گروهک‌ها الاحوازیه را تأمین کرده‌اند، مجددا هشدار می‌دهم ایران ثابت کرده که برای تأمین امنیت و منافع مردم با هیچ طرفی مصالحه نمی‌کند و شوخی هم ندارد.

سخنگوی شورای نگهبان گفت: انقلاب اسلامی از مرز‌های جغرافیایی ایران هم فراتر رفته و به یک حرکت جهانی تبدیل شده است.