پنج‌شنبه 21 خرداد 1405

سیاسی خبرگزاری میزان

سیاسی خبرگزاری میزان

معاون امور زنان رئیس جمهور گفت: رفع محرومیت و درمان آسیب‌ها مانند افزایش طلاق و تغییر سبک زندگی از جمله مأموریت‌های ماست، زنان و مادران ما، حرکت تمدنی کشور را با خِرد ورزی سرعت خواهند بخشید.

سخنگوی رزمایش مرکب کمربند امنیت دریایی 2022، گفت: یگان‌های شناوری و پروازی ایران، چین و روسیه در ادامه برگزاری رزمایش مرکب کمربند امنیت دریایی 2022، عملیات آزادسازی کشتی ربوده شده و اطفای حریق را تمرین کردند.

معاون استاندار لرستان با بیان اینکه فقدان زیرساخت‌های عمرانی و حمل و نقل در استان به‌شدت احساس می‌شود، گفت: ایجاد زیرساخت‌های مواصلاتی و راه آهن از مطالبات شهروندان استان است.

رئیس جمهور گفت: امیدوارم سفر به روسیه نقطه عطفی برای ارتقای روابط با کشور دوست و همسایه روسیه باشد و مجموعه این روابط به ارتقای سطح امنیت در منطقه و رفع بحران‌های منطقه‌ای و جهانی کمک کند.

شناور‌های ایران، چین و روسیه در رزمایش مرکب کمربند امنیت دریایی 2022 به سوی اهداف از پیش تعیین شده در دریا تیراندازی کردند.

یک کارشناس مسائل سیاسی و بین‌الملل بابیان اینکه آمریکا با هوچیگری دنبال باز کردن پای روسیه به یک جنگ منطقه‌ای است، گفت: آمریکایی‌ها و اروپایی‌ها، دست به اقدام دیوانه‌وار جنگ فرسایشی و تمدنی با روسیه نمی‌زنند.

عضو کمیسیون تلفیق لایحه بودجه 1401گفت: به نظر می‌رسد اصلاح روند تخصیص ارز ترجیحی باید با آرامش در جامعه عملیاتی شود. البته دوستان ما در دولت تاکید دارند که ما اگر این مسئله را به طور کل اصلاح نکنیم، مجبوریم برای تامین ارز کالا‌ها اوراق چاپ کنیم.

همه مسلمانان، حقیقت مهدی موعود را از طریق روایات خدشه‌ناپذیری که از نبی اکرم (ص) و اولیای دین رسیده است، قبول دارند، اما این حقیقت در هیچ جای جهان اسلام، مثل محیط زندگی ملت عزیز ما و شیعیان، این برجستگی و این چهره درخشان و این روح پرتپش و پرامید را ندارد، این به خاطر آن است که ما به برکت روایات متواتره خودمان، شخص مهدی موعود را با خصوصیاتش می‌شناسیم.

وزرای امورخارجه جمهوری اسلامی ایران و فدراسیون روسیه در خصوص موضوعات دوجانبه، منطقه‌ای و بین المللی به تبادل نظر پرداختند.

وزیر کشور در گفتگوی تلفنی با استانداران اردبیل، کرمانشاه، کردستان و لرستان بر ضرورت رسیدگی عاجل به وضعیت هموطنان گرفتار در آب گرفتگی و برف سنگین تاکید کرد.

رئیس جمهور در جریان سفر به مسکو در گفتگو با شبکه ماهواره‌ای RT به سوال‌های خبرنگار ارشد این شبکه در خصوص روابط ایران و روسیه و مسائل منطقه‌ای و بین المللی پاسخ گفت.

رئیس جمهور در پی وقوع سیل در جنوب استان کرمان، دستوراتی را در جهت تسریع در امدادرسانی صادر کرد.

سخنگوی وزارت امور خارجه حادثه تروریستی به وقوع پیوسته در لاهور که موجب کشته و زخمی شدن شهروندان پاکستانی گردید را محکوم کرد.

رئیس‌جمهور، در جمع فعالان اقتصادی روسیه تاکید کرد: باید از ظرفیت‌های همکاری ایران و روسیه بهتر استفاده کرد، کریدور شمال به جنوب فعال شود و مشکلات پیش پای فعالان اقتصادی رفع شود.

معاون اول رییس جمهور پیش از ظهر امروز (پنج شنبه) ضمن بازدید از بازار بزرگ تهران از نزدیک به گفتگو با کسبه، بازاریان و مردم پرداخت و در جریان مشکلات، دغدغه‌ها و مسائل ایشان قرار گرفت.

سخنگوی دولت گفت: سفر روسیه نیز همچون سفر به تاجیکستان و ترکمنستان گامی موفق برای تحقق ایران قوی است.