جمعه 7 آذر 1404

سیاسی خبرگزاری میزان

سیاسی خبرگزاری میزان

طبق منابع اسلامی یکی از فعالیت‌های مهم حضرت عسکری (علیه‌السلام)، زمینه‌سازی ایشان برای آگاهی شیعیان از چگونگی دوران غیبت و نحوه رابطه با حضرت مهدی (عجل‌الله‌فرجه) بود.

رئیس جمهور در نامه‌ای به رئیس مجلس شورای اسلامی «دکتر یوسف نوری» را بعنوان وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش جهت اخذ رای اعتماد به مجلس معرفی کرد.

رئیس مرکز بررسی‌های استراتژیک ریاست جمهوری در نخستین نشست هم‌اندیشی نقش‌آفرینی مراکز علمی و اندیشگاهی در دولت سیزدهم بر اراده جدی دولت در استفاده از ظرفیت شبکه نخبگانی کشور تاکید کرد.

نشست خبری سخنگوی شورای نگهبان صبح روز شنبه (29 آبان 1400) برگزار می‌شود.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار تهران با بیان اینکه تهران ظرفیت پذیرش مهاجران جدید را ندارد، گفت: متاسفانه همچنان ورود مهاجران جدید به تهران ادامه دارد.

رئیس جمهور با اشاره به گزارش سازمان برنامه و بودجه برای تامین بودجه بدون استقراض از بانک مرکزی در دوره استقرار دولت سیزدهم گفت: تلاش شود تا روند تامین بودجه بدون استقراض از بانک مرکزی تا پایان سال ادامه یابد.

جانشین فرمانده کل سپاه با بیان اینکه همراهی و کمک کردن به دولت از جمله رسالت‌های سپاه است، گفت: باید امروز از الگو‌هایی که در طول 43 سال انقلاب با آن‌ها موفق بودیم، پیروی کنیم.

نمایندگان در جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی مصادیق خارج از اختراع را مشخص کردند.

نمایندگان با اصلاح برخی مواد طرح الزام به ثبت رسمی معاملات اموال غیرمنقول جهت تأمین نظر شورای نگهبان موافقت کردند.

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: با توجه به نیروی کار و انرژی ارزان و دانش فنی داخل کشور ما این توانایی را داریم که محصولات خود را در حد استاندارد‌های جهانی تولید و صادر کنیم و در مقابل در چارچوب مصوبات هیئت وزیران نیز خودرو به کشور وارد کنیم تا انحصار خودرویی از بین برود.

مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی طی گزارشی به آسیب شناسی راهبردی توسعه صنعتی در ایران و تحلیل و ارزیابی اسناد استراتژی توسعه صنعتی پرداخت.

نائب رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: «یوسف نوری» به عنوان گزینه پیشنهادی جهت تصدی وزارت آموزش و پرورش از سوی دولت به مجلس معرفی شد.

رهبر معظم انقلاب با بیان اینکه استعمارگران در جنگ نرم می‌خواهند ملت ما را از استعدادشان غافل کنند گفت: وقتی که غفلت از توانایی خود بر ملتی حاکم شد غارت آن ملت آسان می‌شود. غفلت مقدمه غارت است، غارت افزایش دهنده غفلت است. غفلت و غارت باهمدیگر همراهند.

معاون موزه‌داری موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس درباره حواشی مرتبط با تندیس شهدای شاخص توضیحاتی ارائه کرد.

نمایندگان مجلس شورای اسلامی با کلیات طرح حمایت از مالکیت صنعتی موافقت کردند.

طبق مصوبه مجلس، هر شخص حقیقی و حقوقی می‌تواند به ازای صادرات خودرو یا قطعات خودرو نسبت به واردات خودرو برای تنظیم بازار اقدام نماید.