جمعه 7 آذر 1404

سیاسی خبرگزاری میزان

سیاسی خبرگزاری میزان

جامعه مدرسین حوزه علمیه قم ضمن محکوم کردن حمله تروریستی به نمازگزاران مسجد قندوز افغانستان این مصیبت دردناک را به عموم مردم مقاوم و مظلوم افغانستان به‌ویژه علمای مجاهد و شریف تسلیت گفت و اعلام کرد: این مصیبت هولناک برای هر انسانی غم‌انگیز و حزن‌آور است و باید با محکومیت گسترده جهانی همراه شده و بانیان آن به اشد مجازات برسند.

در جلسه غیر علنی مجلس شورای اسلامی رئیس سازمان برنامه و بودجه گزارشی از وضعیت مالی کشور را به نمایندگان ارائه کرد.

معاون سلامت، آموزش پزشکی و دفاع زیستی سپاه با اشاره به آغاز مرحله سوم تست بالینی واکسن «نورا» از هفته جاری، از تزریق آن به حدود 2 الی 3 هزار نفر در این مرحله خبر داد.

کارشناس ارشد مسائل منطقه گفت: سفر آقای امیرعبداللهیان بسیار مورد توجه رسانه‌های مختلف قرار گرفت و قاعدتا بخش تبلیغاتی و انعکاس آن با توجه به اینکه دولت جدیدی در ایران روی کار است، می‌تواند بیانگر این باشد که دولت ما با عزم جدی خواستار روابط گسترده است و همچون گذشته در صحنه حضور دارد.

حوادثی که در شمال غربی کشور ما، در بعضی همسایه‌ها در جریان است، چیز‌هایی است که بایستی با منطق عقلانیت حل بشود. البته کشور ما و نیرو‌های مسلح ما با عقلانیت عمل می‌کنند؛ در همه مسائل، شیوه، شیوه عقلانیت است - اقتدار همراه با عقلانیت - و دیگران هم خوب است با عقلانیت عمل بکنند و نگذارند که این منطقه دچار مشکلی بشود. آن کسانی که برای برادران خود چاه می‌کنند، خودشان اول در چاه می‌افتند:...

رئیس مجلس شورای اسلامی با انتشار پیامی در فضای مجازی موفقیت ملی پوشان کشتی را در مسابقات کشتی فرنگی قهرمانی جهان تبریک گفت.

هیئت عالی نظارت مجمع تشخیص مصلحت نظام به ریاست محمدباقر ذوالقدر، دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام تشکیل جلسه داد.

رئیس مجلس شورای اسلامی طی پیامی ضمن ابراز تاثر و تألم از حادثه اقدام تروریستی در مسجد شیعیان ولایت قندوز افغانستان، گفت: مسئولان جدید کشور افغانستان مسئول تامین امنیت و حمایت از حقوق مردم مظلوم و رنج کشیده افغانستان با هر مذهبی هستند.

رئیس مجلس شورای اسلامی طی حکمی علیرضا شریفی را به عنوان «جانشین حوزه ریاست مجلس شورای اسلامی» منصوب کرد.

سخنگوی شورای نگهبان با انتشار پیامی در فضای مجازی نوشت: مبارزه با گروه‌های تکفیری و تروریستی نمک‌پروده آمریکا، بر عهده همه کشور‌ها و مجامع بین‌المللی است.

جلسه سران سه قوه به میزبانی آیت الله سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور، برگزار شد.

دبیر کل مجمع جهانی بیداری اسلامی با صدور بیانیه‌ای حمله تروریستی به مسجد سیدآباد قندوز افغانستان را محکوم کرد.

به دنبال وقوع حادثه مصیبت‌بار انفجار در مسجدی در استان قندوز افغانستان، رهبر انقلاب در پیامی بر مجازات عاملان این جنایت بزرگ و جلوگیری از تکرار چنین فجایعی تأکید کردند.

رهبر انقلاب در پیامی به‌مناسبت هفته نیروی انتظامی، این نیرو را از ستون‌های امنیت در کشور خواندند.

فرمانده نیروی دریایی سپاه گفت: ساخت و تعمیر انواع شناورها، امکان خدمات‌دهی و سرویس‌دهی به لنج‌ها و شناور‌های مردمی و بخش خصوصی در مجتمع صنعتی - دریایی شهید محلاتی نیروی دریایی سپاه انجام می‌شود.

اعتراف دیر اما تاریخی وزیر پیشین امور خارجه درباره وجود کلمه «تعلیق» در متن برجام از آن جهت اهمیت دارد که ثابت می‌کند منتقدان برجام نه از روی سیاسی‌کاری و بی‌سوادی! بلکه به‌منظور صیانت از منافع ملی و کاملا آگانه بوده است.