جمعه 7 آذر 1404

سیاسی خبرگزاری میزان

سیاسی خبرگزاری میزان

فرمانده نیرویی دریایی ارتش گفت: ناوشکن تمام ایرانی دنا برای اعزام به ماموریت دریانوردی، به سازمان رزم ناوگان سطحی منطقه سوم نیروی دریایی ارتش ملحق خواهد شد.

معاون امنیتی استاندار تهران درباره ساعات تردد شهروندان تهرانی در ایام سوگواری دهه اول محرم گفت: تاکنون تغییری در ساعات تردد شبانه اعمال نشده است.

رئیس مجلس درخواست استعفای زاکانی نماینده مردم قم از نمایندگی مجلس را براساس اصل 91 قانون اساسی اعلام وصول کرد.

سخنگوی هئیت رئیسه مجلس شورای اسلامی گفت: طرح «صیانت از حقوق کاربران در فضای مجازی و ساماندهی پیام رسان‌های اجتماعی» براساس اصل 85 قانون اساسی در کمیسیون مشترکی در مجلس مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

در صورتی که روند شش دور مذاکرات انجام شده و نتایج آن از سوی ایران مطلوب ارزیابی می‌شد طبعا با توجه به تاکید کشور در زمینه رفع سریع همه تحریم‌ها باید توافقات انجام شده به سند خروج از بن‌بست کنونی تبدیل می‌شد.

وزیر امور خارجه کشورمان در پیامی درگذشت پدر همسر فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را تسلیت گفت.

عضو کمیسیون عمران مجلس با بیان اینکه باید از ظرفیت منطقه‌ای و بین‌المللی استفاده کنیم، گفت: ظرفیت دانش فنی و مهندسی ما آن قدر زیاد است که می‌توانیم آن را صادر کنیم.

پیرو مخالفت نمایندگان با لغو رسیدگی به طرح «صیانت از حقوق کاربران در فضای مجازی و ساماندهی پیام رسان‌های اجتماعی» طبق اصل 85 قانون اساسی، این طرح کماکان بر اساس این اصل در یک کمیسون مشترک بررسی خواهد شد.

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: کمیسیون بهداشت و درمان مجلس موظف شده تا راهکارهای کارشناسی مهار این وضعیت شدید کرونا را با تعامل با دولت و ستاد ملی مقابله با کرونا به سرعت بررسی کند.

جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی دقایقی قبل به ریاست محمد باقر قالیباف آغاز شد.

جلسه غیر علنی مجلس به منظور بررسی طرح «حمایت از حقوق کاربران و خدمات پایه کاربردی فضای مجازی» آغاز شد.

فرماندار قم گفت: قوه قضاییه در تمامی اقداماتی که در حوزه اجرا در دست انجام بوده، تأثیرگذار است و به این حوزه کمک‌های بسیاری می‌کند؛ ادامه این روند به حل مشکلات واحدهای صنعتی و تولیدی راکد کمک بیشتری خواهد کرد.

عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب گفت: در سال‌های 82 تا 84 طرف غربی به تعهدات خود علیرغم توافقنامه‌های سعدآباد، بروکسل و پاریس عمل نکرد و در این دوره نیز طرف آمریکایی به تعهدات خود عمل نکرد که مردم نیز در جریان کامل عدم تعهد آمریکایی‌ها در زمان اوباما و نیز ترامپ بودند.

کار خوب انجام بده، عمل صالح انجام بده، برای خدا کار کن، تلاش کن، این را ذخیره نگه دار؛ خدای متعال این را برای تو نگه می‌دارد و حفظ می‌کند. مسئله این است؛ این را توجه داشته باشید. چه من و امثال من بدانیم، چه ندانیم، چه تشکر بکنیم، چه نکنیم، آن کسی که برای خدا کار کرده، کار صالح کرده، آن ذخیره برای او محفوظ است.

قحطی بزرگ 1919 - 1917، بی‌تردید بزرگ‌ترین فاجعه تاریخ ایران و بسیار فراتر از همه فجایع پیش از خود بوده است. کتاب «قحطی بزرگ» نشان می‌دهد 8 تا 10 میلیون ایرانی، 40 تا 50 درصد کل جمعیت ایران، در اثر گرسنگی و مرض‌های ناشی از آن و سوء تغذیه از میان رفته‌اند.

رییس مجلس در نامه‌ای که مهر "آنی" روی آن درج شده از کمیسیون بهداشت و درمان خواست با تشکیل جلسه فوری، ظرف 48 ساعت راهکار‌های کارشناسی مدیریت موج جدید کرونا که باعث افزایش آمار فوت شدگان و فشار زیاد به کادر درمان و ظرفیت‌های نظام سلامت شده است را به دولت و ستاد ملی کرونا اعلام و با جدیت بیشتر بر روند عملکرد نهاد‌های مسئول نظارت کند.