جمعه 7 آذر 1404

سیاسی خبرگزاری میزان

سیاسی خبرگزاری میزان

رئیس جمهور منتخب در در گفت‌وگوی تلفنی با رئیس جمهور ترکمنستان گفت: گسترش روابط با همسایگان اولویت نخست سیاست خارجی دولت سیزدهم است.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت با بیان اینکه مسائل خوزستان را تا رسیدن به نتیجه دنبال می‌کنم گفت: پیگیری مسائل خوزستان را رها نمی‌کنم. هیئت‌های بررسی تشکیل شده و پیگیری خواهند کرد.

فرمانده نیروی دریایی ارتش گفت: اگر امروز ناوگروه‌های ما در دوردست‌ها پرچم مقدس ایران اسلامی را به اهتزاز درمی‌آورند، بی‌شک به پشتوانه شما جوانان انقلابی و غیور این مملکت است.

رفتار رسانه‌های معاند عملا خیانت در حق مردمی است که در عین حمایت از نظام و با استفاده از ظرفیت‌های موجود در همین نظام، اقدام به اعتراض به یک موضوع خاص می‌کنند و عموما هم مخالف پوشش دادن مطالبه‌شان در این رسانه‌ها هستند، زیرا چنین موج‌سواری‌هایی نه تنها مردم را از رسیدن به خواسته‌شان باز می‌دارد که فرصت هرگونه اصلاحی را نیز می‌گیرد.

فرمانده نیروی پدافند هوایی ارتش گفت: نیروی پدافند هوایی با بهره‌گیری از سامانه‌های پیشرفته، نوین و بومی روزنه هرگونه نفوذ و تهدید از سوی دشمنان علیه کشور و ملت عزیز ایران را مسدود کرده است.

فرماندار دماوند گفت: مهمترین موضوعی که باید در تعطیلات پیش‌رو در دستور کار قرار گیرد، نظارت بیشتر و افزایش تعامل در خصوص اجرای محدودیت‌های مربوط به اصناف است.

فرمانده نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران با اشاره به خدمات‌رسانی نیروی زمینی ارتش به مردم در استان‌های کردستان و سیستان و بلوچستان، گفت: رفع مشکلات مردم از اولویت‌های کاری ما به‌ویژه در مناطق محروم است.

فرمانده کل سپاه در پیامی قهرمانی تیم فوتبال «فجر شهید سپاسی» شیراز در مسابقات لیگ یک فوتبال کشور و صعود این تیم به لیگ برتر را تبریک گفت.

کمیته امنیتی اجتماعی و انتظامی ستاد ملی مدیریت کرونا با صدور اطلاعیه‌ای چارچوب و ضوابط اجرائی و بهداشتی برگزاری مراسم در روز عرفه و اعیاد قربان و غدیر را متناسب با رنگ‌بندی کرونایی شهر‌ها اعلام کرد.

وزیر امور خارجه کشورمان، صبح امروز در گفت‌وگوی تلفنی با همتایان خود از کشورهای پاکستان، ترکیه، سلطنت عمان، آفریقای جنوبی، قطر، جمهوری آذربایجان و کویت ضمن تبریک به مناسبت عید قربان، به تبادل نظر در خصوص روابط دو حانبه پرداخت.

رئیس جمهور منتخب در دیدار با رئیس کمیته ملی المپیک با بیان اینکه ورزشکاران المپیکی هم «مدال‌آور» باشند، هم «سفیر فرهنگی» ایران گفت: المپیک و رقابت‌های ورزشی بهانه‌ای برای تعامل میان فرهنگ‌ها و ملت‌هاست و ورزشکاران ایرانی سفرای فرهنگی ملت ریشه‌دار و متمدن ایران اسلامی هستند.

سفرای کشور‌های برزیل، کنیا، نیجریه و کره جنوبی، امروز سه‌شنبه استوارنامه‌های خود را در محل نهاد ریاست جمهوری، به حجت الاسلام والمسلمین حسن روحانی رئیس جمهوری ایران تقدیم کردند.

سخنگوی دولت با اشاره به مذاکرات برجام گفت: مذاکرات به بعد از انتقال کامل دولت موکول شده است و مسئولیت آن نیز بر عهده تیم جدید مذاکرات خواهد بود.

رئیس سازمان بسیج دانشجویی در مراسم رونمایی از پنجمین پویش عیدانه بسیج دانشجویی گفت: مزیت گروه‌های جهادی این است که تهدید کرونا را تبدیل به فرصت کنند، اقداماتی که در این یکی دو سال در حوزه کرونا جمعیت امام حسن علیه السلام انجام داده است خصوصا در فضای غدیر تبدیل تهدید به فرصت بود.

ذبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: مشکلات خوزستان باید به صورت بنیادین حل شوند. تصمیمات مقطعی چاره‌ساز نیست.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام برای بررسی و پیگیری میدانی مشکلات مردم خوزستان، روز سه‌شنبه راهی خوزستان شد.