سه‌شنبه 29 اردیبهشت 1405

فرهنگی خبرگزاری میزان

فرهنگی خبرگزاری میزان

امین میری بازیگر باسابقه سینما، تلویزیون و تئاتر امسال با سه فیلم پرکارترین بازیگر جشنواره فیلم فجر در دوره چهلم محسوب می‌شود، با این وجود وی تاکنون موفق به نامزدی یا دریافت سیمرغ بلورین جشنواره فیلم فجر نشده و تلاش می‌کند تا امسال با این چهار فیلم بتواند به این موفقیت دست پیدا کند.

جدول شماره 107 مدرسه تلویزیونی ایران برای روز یکشنبه 10 بهمن اعلام شد.

بازیگر فیلم سینمایی «یک شهر تنهایی» گفت: به واقع فیلم «علفزار» متفاوت ترین حضور من در سینما است، نقشم در این فیلم بسیار کوتاه و متفاوت است اما از صمیم قلب آرزو می کنم که سکانسهای من در این فیلم حذف نشود.

علی نیک‌رفتار، مهرداد خوشبخت و محمد روح‌الامین به عنوان اعضای هیت انتخاب و داوری بخش مسابقه تبلیغات سینمای ایران در چهلمین جشنواره فیلم فجر معرفی شدند.

نظرسنجی مرکز تحقیقات سازمان صداوسیما پیرامون برنامه‌های سیما در دی ماه 1400 نشان می‌دهد 78.9 درصد مردم در این ماه مخاطب برنامه‌های تلویزیون بودند.

پوشش زنده نشست‌های فرهنگی و نشست‌های پرسش و پاسخ آثار چهلمین جشنواره فیلم فجر در بستر شبکه‌های اینترنتی انجام خواهد شد.

دبیر علمی کنفرانس بین‌المللی «اقتصاد، اشتغال و تولید در آیینه قرآن و عترت (ع)» رویکرد‌ها و جزئیات این کنگره را تشریح کرد و گفت: تلاش داریم از خروجی نشسته‌ای علمی و مقالات ارائه شده در این کنفرانس محتوا‌های کاربردی برای دستگاه‌های اجرایی و دستگاه‌های سیاست‌گذار کشور آماده و از آن در حل مسائل و مشکلات جامعه استفاده کنیم.

یکی از رکن‌های اساسی با شکوه برگزار شدن جشنواره فیلم فجر، سینما‌های مردمی است که در این سال‌ها به عنوان بازوی جشنواره محسوب می‌شود. مردم؛ اصلی‌ترین مخاطب سینمای ایران هستند و با تماشای فیلم‌های جشنواره و ری مردم به آثار، پرونده یک سال سینمای ایران بسته خواهد شد.

فیلم سینمایی «سقوط ماه» به کارگردانی رونالد امریش اثری در ژانر علمی تخیلی بوده که اکران خود در سینما‌های جهان را از چهارم فوریه سال 2022 آغاز خواهد کرد.

در آستانه آغاز ایام‌الله دهه فجر و جشن‌های سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی کتاب «منطق ستیز با استکبار» به قلم دکتر روح‌الامین سعیدی از سوی انتشارات دانشگاه امام صادق منتشر و روانه بازار کتاب شد.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: هدف ما این است تا عدالت فرهنگی را در همه بخش‌های فرهنگی با قوت تمام ادامه دهیم تا مردم در سراسر کشور به یک میزان و با عدالت از تولیدات فاخر فرهنگی بهره‌مند شوند.

در ایام پیروزی انقلاب اسلامی و جشن بزرگ پیروزی حدود 50 فیلم سینمایی از شبکه‌های دو، پنج، نمایش و شما روی آنتن می‌رود.

نماینده ویژه وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با حضور در بیمارستان بانک ملی تهران با عیادت از آیت الله العظمی شمس الدین محمد مجتهدی نجفی از نزدیک در جریان روند درمانی این عالم جلیل القدر قرار گرفت.

مدیرکل هنرهای نمایشی گفت: ما همچنان به طور جدی در حال بررسی مسئله حریم تئاتر شهر هستیم، جلسات متعددی با شهرداری صورت گرفته و شورای شهر از این محیط به دفعات بازدید میدانی کرده است، به امید خدا در برنامه داریم تا هر چه سریعتر این طرح عملی شود.

نمایشگاه مجازی کتاب تهران به منظور بهره‌مند شدن تعداد بیشتری از علاقه‌مندان و مخاطبان این رویداد تا 11 بهمن ماه تمدید شد.

معاون امور مطبوعاتی و اطلاع‌رسانی که به‌نمایندگی از وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، هیات دولت را در سفر به استان گیلان همراهی کرد، با حضور در میز خدمت این استان، پاسخگوی اهالی فرهنگ و رسانه استان گیلان بود.