یک‌شنبه 26 مرداد 1404

فرهنگی خبرگزاری میزان

فرهنگی خبرگزاری میزان

کتاب «هما» عاشقانه‌ای است از مهر، محبت و فداکاری هما شالباف زاده در همراهی با همسر شهیدش سردار شهید محسن امیدی از فرماندهان تیپ انصار الحسین همدان که به تازگی منتشر و در غرفه مجازی سوره مهر انت‌های راهروی 27 با تخفیف 25 درصد عرضه شده است.

طی احکام جداگانه‌ای از سوی رئیس سازمان سینمایی، هفت عضو شورای پروانه ساخت آثارغیرسینمایی و شورای پروانه نمایش آثارغیرسینمایی منصوب شدند.

مدیر انتشارات سایبک گفت: دوران کرونا فرصتی بود که ناشران و حوزه فرهنگ باید از آن بهره برداری می‌کردند، البته اقداماتی در فضای مجازی شکل گرفت ولی این اقدامات ادامه دار نبود برای حرکت به سوی پیشرفت توسعه و رفع موانع باید از خلاقیت و نوآوری استفاده می‌شد موضوعی که ناشران به آن توجه ویژه نداشتند.

محمدمهدی اسماعیلی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، معتقد است نمایش‌های آیینی و سنتی در پهنه اقلیم متنوع ایران اسلامی، مولفه‌ای اصیل، گسترده و ذخیره‌ای بی‌زوال است که بسان درختی تنومند سربلند ایستاده است.

فیلم سینمایی «موربیوس» با بازی «جرد لتو» اکران بین المللی خود در سینما‌های هالیوود را از 28 ماه ژانویه سال 2022 و همزمان با شروع سال آتی آغاز خواهد کرد.

مدیرعامل موسسه بهمن سبز می‌گوید، بواسطه بازسازی‌ها و ساخت سالن‌های جدید، میانگین کیفیت نمایش و صوت و تصویر سالن‌ها در تهران و شهرستان‌ها را ارتقا دادیم و این زمینه فراهم شده است تا بتوانیم در شهرستان‌ها نیز با کیفیت قابل قبول و خوبی جشنواره فیلم فجر را برگزار کنیم.

یک کارشناس علوم قرآنی گفت: در کتاب مفاتیح الجنان پیرامون اعمال ماه جمادی الاولی بیان شده زیارت و اقامه عزا در سوگ شهادت «حضرت فاطمه زهرا (س)» در روزهای سیزدهم، چهاردهم و پانزدهم این ماه ثواب بسیار زیادی دارد.

فرشاد مهدی‌پور، افزایش سواد رسانه‌ای مدیران ارشد سازمان‌ها را از اولویت‌های اصلی فعالیت روابط‌عمومی‌ها دانست و گفت: با افزایش سواد رسانه‌ای و اصلاح ذهنیت و نگرش مدیران سازمان‌ها نسبت به رسانه و کارکرد‌های آن، می‌توان آسیب‌های موجود را به حداقل رساند.

موزه سینمای ایران در ادامه انتشار سلسله نشست‌های تاریخ شفاهی خود به مناسبت زادروز «مهدی هاشمی» بازیگر سینما، تئاتر و تلویزیون بخش‌هایی از گفتگوی تاریخ شفاهی این هنرمند را که اسفندماه 1399 انجام داده را منتشر کرده است که در زیر می‌خوانید.

«امیر عباس ربیعی» کارگردان جوان سینمای کشور بعد از فیلم سینمایی «لباس شخصی» بار دیگر با اثری دیگر با همان حال و هوا به چهلمین جشنواره فیلم فجر باز خواهد گشت.

ستاد برگزاری «دومین نمایشگاه مجازی کتاب تهران» برای طراحی پوستر این رویداد ملی فراخوان داد.

جدول شماره 61 مدرسه تلویزیونی ایران برای سه شنبه 16 آذر اعلام شد.

بازیگر فیلم «بوتاکس» گفت: واقعیت اینکه هنوز باور نمی‌کنم که جایزه جشن حافظ را به من داده باشند، دریافت این جایزه برایم بسیار دور از ذهن بود، اتفاقی نشدنی که در کمال ناباوری برایم رخ داد.

پانزدهمین روز از آذر ماه 1400 با اخبار و حاشیه‌های فراوانی در عرصه فرهنگ و هنر روبرو بود که از جمله مهمترین آن‌ها می‌توان به حضور بازیگران در جشنواره فیلم فجر امسال اشاره کرد.

وظیفه شرعی هنگام وسواس و شک؛ عدم اعتنا به شک است، تا زمانی‌که یقین به چیزی پیدا نکرده اید، تکلیفی ندارید.

«موج اول» در سه فصل تولید می‌شود که فصل اول را سید سجاد حسینی، فصل دوم محمد صادق بکتاشیان و فصل سوم را محمد علیزاده کارگردانی می‌کند.