شنبه 24 آبان 1404

ورزشی خبرگزاری میزان

ورزشی خبرگزاری میزان

دو فوریت بررسی لایحه دولت برای مقابله با انتشار محتوای خبری خلاف واقع در فضای مجازی به تصویب رسید.

رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به قانون الزام دولت به تعلیق همکاری با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی گفت: قانون مجلس در این زمینه شفاف و روشن است و هرگونه تحرک جدید در زمینه تعلیق آژانس باید بر اساس قانون دنبال شود.

رئیس مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه رفع ناترازی انرژی از وظایف اصلی و فوری دولت است، گفت: مردم باید مطمئن شوند که دولت برای رفع ناترازی انرژی هم برنامه معقول دارد و هم اولین نفع اقتصادی آن به خود مردم می‌رسد.

نمایندگان مجلس با ارجاع لایحه ساماندهی پرنده‌های هدایت‌پذیر از دور (پهپاد) غیرنظامی به کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی به منظور رفع برخی ابهامات موجود موافقت کردند.

سخنگوی فراکسیون مقاومت در مجلس با بیان اینکه اتحاد ملی و انسجام به وجود آمده در زمان تجاوز رژیم صهیونیستی به کشورمان ظرفیت بزرگی برای جبران خسارات و عقب‌ماندگی‌هاست بر پیگیری و نظارت مجلس بر جدیت مسئولان برای جبران خسارات جنگ و حفظ انسجام ملی تأکید کرد.

شماره 35 روزنامه «صدای ایران» با عنوان «معجزه «اتحاد ملی» چگونه رخ داد؟» منتشر شد.

استاندار تهران گفت: مصرف آب در بخش تجدیدپذیر استان حدود 42 درصد است و ما به دلیل جمعیت بالا با چالش‌های جدی آب مواجه هستیم و برداشت‌های غیرمجاز و انشعابات غیرقانونی که حدود 150 هزار مورد آنها شناسایی شده، شرایط را بحرانی‌تر کرده است.

بعد از ظهر امروز با حضور رئیس بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی، تفاهم نامه همکاری بنیاد مستضعفان و بانک ملی ایران به منظور اعطای 20 هزار میلیارد تومان تسهیلات قرض الحسنه روستاییان و مناطق محروم شهری در حوزه اشتغال، درمان و مسکن امضاء شد. بر اساس این تفاهم نامه قرار است 120 هزار فرصت شغلی در کشور ایجاد شده و 30 هزار فقره تسهیلات معیشتی به واجدین شرایط پرداخت شود.

با پیشنهاد وزیر و تصویب فرمانده معظم کل قوا سردار سید مجید ابن‌الرضا به‌عنوان جانشین جدید وزیر دفاع منصوب شد.

سخنگوی هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی، دستورکار جلسه علنی هفته جاری مجلس را تشریح کرد.

مولوی عبدالحمید اسماعیل زهی امام جمعه اهل‌سنت مسجد مکی زاهدان حمله تروریستی به دادگستری زاهدان را محکوم کرد.

علمای اهل سنت حمله بزدلانه گروهک جیش الظلم به دادگستری شهرستان زاهدان را محکوم کردند.

وزیر کشور، در نشست فصلی وزیر میراث‌فرهنگی با معاونان و مدیران کل ستادی و استانی، با تأکید بر اهمیت هویت تاریخی و دینی ایران، آن را سرچشمه افتخار ملی دانست و اعلام کرد که وزارت کشور با تمام توان و ظرفیت‌های خود، هم‌پیمان راهبردی وزارت میراث‌فرهنگی در توسعه فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی کشور است.

نشست مشترک سران به میزبانی رئیس جمهور در نهاد ریاست جمهوری برگزار شد.

نشست مشترک سران به میزبانی رئیس جمهور در نهاد ریاست جمهوری برگزار شد.

معاون اول رئیس‌جمهور در پیامی به حادثه تروریستی در دادگستری شهرستان زاهدان که منجر به شهادت و مجروح شدن تعدادی از هموطنان شد، ضمن محکومیت شدید این اقدام جنایتکارانه، تأکید کرد که هوشیاری مردم همواره سد راه تحقق اهداف شوم تروریست‌ها بوده و خواستار پیگیری جدی نهادهای امنیتی و بهبود وضعیت مصدومان شد.