شنبه 24 آبان 1404

ورزشی خبرگزاری میزان

ورزشی خبرگزاری میزان

رئیس اسبق سازمان بسیج مستضعفین بعد از تحمل یک دوره بیماری به دلیل عوارض شیمیایی دوران هشت سال دفاع مقدس به شهادت رسید.

وزیر دفاع با خانواده شهید باقری دیدار و گفت‌و‌گو کرد.

جانشین رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور گفت: دشمن در حال بازطراحی تهدیدات ترکیبی است لذا ماهم باید با درس‌آموزی از جنگ تحمیلی اخیر و پیش‌بینی‌های لازم برمبنای دستورالعمل‌های عملیاتی ابلاغی سازمان پدافندغیرعامل برای مواجهه با هرگونه تهدید آماده باشیم.

رئیس جمهور با یادآوری مسئولیت‌ها و وظایف خطیر شورای‌عالی فضای مجازی در ارتقای کیفیت خدمات در این عرصه و رفع دغدغه‌های امنیتی به‌ویژه در شرایط حساس کنونی، گفت: لازم است بررسی کنیم که اهداف ترسیم‌شده در حوزه فضای مجازی تا چه میزان محقق شده‌اند و همچنین دلایل احتمالی عدم تحقق برخی از این اهداف را شناسایی و برطرف کنیم.

سخنگوی کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس از تشریح و بررسی برنامه‌های 6 حقوقدان معرفی شده برای عضویت در شورای نگهبان در کمیسیون متبوعش خبر داد.

معاون اول رئیس‌جمهور با بیان اینکه جنگ 12 روزه اهمیت راهبرد و توجه به فناوری‌های پیشرفته در سند چشم‌انداز، فرمایشات مقام معظم رهبری و بیانیه گام دوم را یادآور شد، تأکید کرد: نباید تنها به سند چشم انداز و قانون برنامه هفتم کشور متکی باشیم و اقدامات و تصمیم‌گیری‌ها در حوزه فناوری‌های پیشرفته فراتر از اسناد بالادستی پیگیری شود.

سخنگوی کمیسیون امور داخلی کشور و شورا‌های مجلس گفت: در نشست امروز کمیسیون علاوه بر بررسی صلاحیت‌های حقوقدانان پیشنهادی برای شورای نگهبان، ابعاد جنگ تحمیلی رژیم صهیونیستی مورد بررسی قرار گرفت.

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس، با ارسال پیامی به وزیر بهداشت عنوان کرد: کادر سلامت در جنگ تحمیلی 12 روزه شجاعانه در کنار مردم و نیرو‌های مسلح ایستاد و مرهمی بر زخم‌های آسیب‌دیدگان شد.

انتخابات اعضای هیئت رئیسه کمیسیون فرهنگی برای اجلاسیه دوم مجلس دوازدهم برگزار و «مرتضی آقاتهرانی» مجدداً به عنوان رئیس کمیسیون انتخاب شد.

رسانه KHAMENEI.IR در قالب پرونده «روایت فتح» اقدام به انتشار گفت‌وگویی منتشرنشده با سردار شهید حاجی‌زاده، فرمانده فقید نیروی هوافضای سپاه پیرامون نقش فرماندهی کل قوا در رشد و پیشرفت قدرت موشکی ایران، کرده است.

مشاور و دستیار مقام معظم رهبری، در بازدید از یک شرکت دانش‌بنیان حوزه فناوری ارتباطات، بر توانایی جوانان نخبه کشور در انجام کار‌های بزرگ و لزوم حمایت تمام بخش‌ها از تولیدات داخلی تأکید کرد.

حجت‌الاسلام حاج‌علی‌اکبری، خطیب نمازجمعه تهران، در پیامی از مقاومت مردم یمن در برابر دشمنان تمجید کرد و این ایستادگی را الگویی جاودان برای ملت‌های آزاده جهان دانست.

اعضای هیئت رئیسه کمیسیون اقتصادی برای اجلاسیه دوم مجلس دوازدهم انتخاب و سید شمس‌الدین حسینی برای دومین سال متوالی به عنوان رئیس کمیسیون انتخاب شد.

تدابیر و اقدامات به عمل آمده وزارت کشور حین و بعد از تجاوز رژیم صهیونیستی به کشور در قالب فعالیت کارگروه امنیت عمومی حول محور امنیت جامعه در ابعاد غذایی، بهداشتی و اجتماعی در نشست علنی امروز مجلس، مورد بررسی قرار گرفت.

اعضای هیئت رئیسه کمیسیون انرژی برای اجلاسیه دوم مجلس دوازدهم انتخاب و موسی احمدی برای دومین سال متوالی به عنوان رئیس کمیسیون انتخاب شد.

عضو هیئت رئیسه مجلس تقاضای رسیدگی به لایحه ساختار، وظایف و اختیارات سازمان ملی مهاجرت طبق اصل 85 قانون اساسی را اعلام وصول کرد.