یک‌شنبه 27 اردیبهشت 1405

ورزشی خبرگزاری میزان

ورزشی خبرگزاری میزان

مشاور و دستیار رهبری درباره مطرح شدن اسنپ‌بک در شورای امنیت سازمان مل تاکید کرد: ایران با مدیریت هوشمندانه تحریم‌ها، چالش‌های جدید را هم به فرصت تبدیل خواهد کرد.

خطیب جمعه تهران ضمن قدردانی از اقدام هوشمندانه قوه قضائیه در ایام ولادت پیامبر اکرم (ص) که منجر به عفو تعداد بسیار بالایی از زندانیان شد گفت: این ابتکار، هم در سطح ملی و هم بین‌المللی مایه افتخار ما شد و نشان از ثبات و اقتدار کشور دارد.

در جلسه نظارت بر برنامه هفتم پیشرفت، گزارش عملکرد سال اول این برنامه ارائه شد و معاون اول رئیس‌جمهور بر پیگیری اقدامات خوب انجام‌شده در یک‌سال گذشته توسط دستگاه‌های اجرایی تأکید کرد.

یک پژوهشگر حوزه علمیه عفو اخیر رهبر انقلاب را موجب تقویت امنیت روانی و وحدت ملی دانست و گفت: این امر موجب تقویت بنیان خانواده اسلامی و بازپروری افراد خواهد شد.

شماره جدید هفته‌نامه خط‌حزب‌الله منتشر شد.

شماره 89 روزنامه «صدای ایران» منتشر شد.

رئیس جمهور با بیان اینکه شهریار، شاعر بلند آوازه زمانه ما، پرچمی را که رودکی و فردوسی برافراشتند و کلامی را که نظامی، مولوی، سعدی و حافظ آراستند، به نیکویی حراست و پاسداری کرد، گفت: بزرگداشت شهریار، بزرگداشت میراث سرآمدان فرهنگ ایرانی و ادب فارسی است که حافظانی، چون شهریار داشته و دارد؛ میراثی که در آن عشق به زندگی، انسان و ارزش‌های والای انسانی جاری است.

رئیس جمهور با اشاره به نشست چندی قبل با اعضای مجمع کارآفرینان ایران و توافق برای برگزاری مستمر و منظم این جلسات، گفت: راهکار موثرتر برای ایجاد هماهنگی و همکاری بین ما و شما برای رفع مشکلات و موانع، این است که کارگرو‌ها‌ی تخصصی در موضوعات مطرح از جمله پولی، اقتصادی، مالیاتی و غیره، با حضور نمایندگان شما و دستگاه‌های دولتی، ایجاد شده و جلسات کاری آنها منظم برگزار و نتایج این جلسات ماهی...

قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه اعلام کرد: یک بسیجی بومی طرح امنیت و از معتمدین ایرانشهر به‌دست عوامل گروهک تروریستی به شهادت رسید.

جلسه فوق‌العاده دولت به ریاست معاون اول رئیس جمهور تشکیل و تعدادی از آیین‌نامه‌های باقی‌مانده برنامه هفتم توسعه پیشرفت به تصویب اعضا رسید.

پیکر مطهر شهیدان یونس صیاداربابی و ابراهیم پیری بر روی دستان مردم زابل تشییع شد.

مشاور و دستیار مقام معظم رهبری، در رویداد ملی «ایران پیشرفته؛ احیای ظرفیت‌های فناورانه» بر استفاده حداکثری از فناوری در حوزه بهره وری تاکید کرد و گفت: احیا و توانمندسازی شرکت‌های دانش بنیان امروز یک الزام ملی است.

رئیس ستادکل نیرو‌های مسلح با بیان اینکه مواضع روسیه در دفاع مقدس 12 روزه بسیار خوب و محکم بود گفت: ایران به دنیا ثابت کرد که هیچ وقت آغازگر جنگ نبوده و راه دیپلماسی و مذاکره را بهترین روش برای حل مشکلات می‌داند.

فرمانده نیروی زمینی سپاه، بر ضرورت توجه به مباحث آموزشی و افزایش دانش در حوزه‌های نوین تأکید کرد و گفت: امروز باید در سواد رسانه، فضای مجازی و هوش مصنوعی کوشا باشیم و دانش خود را در این زمینه‌ها ارتقا دهیم.

رئیس جمهور با بیان اینکه هیچ مانعی بر سر راه همکاری‌ها تهران - مسکو و اجرای توافقات فیمابین وجود ندارد گفت: الگوی همکاری‌های موفق کشور‌های مستقلی همچون ایران و روسیه ثابت خواهد کرد که دوران یکجانبه‌گرایی در دنیا به سرآمده و ما خواهیم توانست بدون نیاز و وابستگی به قدرت‌های یکجانبه‌گرا کشور‌های خود را به رشد و پیشرفت برسانیم.

نایب رئیس دوم کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس، عفو و تخفیف مجازات جمعی از محکومین دادگاه‌ها را نمادی از رأفت اسلامی و توجه به شرایط اجتماعی است دانست و گفت: قدامات اخیر قوه قضاییه نشان‌دهنده روند رو به رشد این قوه است.