ورزشی خبرگزاری میزان
ورزشی خبرگزاری میزان
فرمانده کل سپاه پاسداران در پیامی به مناسبت شهادت سیدحسن نصرالله، گفت: مقاومت ضربات کوبندهتری بر پیکر فرسوده رژیم صهیونیستی فرود خواهد آورد.
سخنگوی شورای نگهبان در پیامی به مناسبت شهادت دبیرکل حزبالله لبنان گفت: شهادت سید مقاومت ثلمهای بر درخت اسلام و مقاومت وارد نخواهد کرد، بلکه بر عظمت آن خواهد افزود.
وزیر کشور در پیامی به مناسبت شهادت دبیرکل حزب الله لبنان گفت: این شهید بزرگوار بیش از سی سال از عمر پر برکت خویش را به رهبری جبهه مقاومت اسلامی لبنان و مبارزه با رژیم صهیونیستی گذراند، آرمان فلسطین را خط مشی اصلی مقاومت لبنان قرار داد و رنج مردم فلسطین را رنج خود میدانست.
رئیس مجلس شورای اسلامی در پیامی به مناسبت شهادت سید حسن نصرالله نوشت: ملت مقاوم و سربلند ایران همچون گذشته و با تمام توان در این مسیر در کنار ملت مظلوم و عزیز لبنان خواهد ایستاد و راه روشن آن شهید را ادامه خواهد داد.
دولت جمهوری اسلامی ایران به مناسبت شهادت دبیرکل شهید حزبالله لبنان 5 روز عزای عمومی اعلام کرد.
رهبر انقلاب بهمناسبت شهادت سیدحسن نصرالله 5 روز عزای عمومی اعلام کردند.
رهبر انقلاب در پیامی به مناسبت شهادت دبیرکل شهید حزبالله لبنان فرمودند: ضربات جبههی مقاومت بر پیکر فرسوده و رو به زوال رژیم صهیونی کوبندهتر خواهد شد.
رئیس ستادکل نیروهای مسلح گفت: راه شهید نصرالله پرفروغتر و قدرتمندتر استمرار خواهد یافت و سرنوشت منطقه و فلسطین عزیز در آیندهای نزدیک با اراده پولادین رزمندگان مقاومت و حمایت و همراهی مجاهدان مومن امت اسلامی با پرچمداری حزب الله عزیز رقم خواهد خورد.
دبیر پیشین شورای عالی امنیت ملی طی پیامی شهادت سید حسن نصرالله دبیرکل حزب الله لبنان را تبریک و تسلیت گفت.
عارف در پی شهادت سیدحسن نصرالله گفت: به سران رژیم اشغالگر قدس هشدار میدهیم که خون بناحق ریخته شده مظلومان مسیر مقاومت به ویژه سید مقاومت شهید سید حسن نصرالله دبیرکل حزب الله لبنان، باعث نابودی آنان خواهد شد.
پزشکیان با بیان اینکه فقدان شخصیتهای برجستهی مقاومت و در رأس آنها رهبر جاویدالاثر حزبالله شهید سیدحسن نصرالله، شجره طیبه مقاومت را بیش از پیش مستحکمتر میکند، گفت: ما اینگونه آموختهایم که فرماندهی از آن خداست. مسیر الهی هیچگاه بدون فرمانده و رهبر باقی نمیماند و این زمین به بندگان صالح خدا به ارث خواهد رسید.
آیتالله اعرافی: آنچه در لبنان و فلسطین و در غزه و ضاحیه رقم میخورد از یک سو نشان استیصال و درماندگی و توحش مدرن صهیونیستها و مستکبران عالم و از سویی حکایتگر ترس دولتهای زبون و خیانت حاکمان وابسته و غفلتهای جهان اسلام است.
شخصیتها، مسئولین و مقامات ایرانی به خبر شهادت سیدحسن نصرالله واکنش نشان دادند.
شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی با صدور اطلاعیهای از اجتماع مردمی در محکومیت جنایات رژیم غاصب صهیونیستی خبر داد.
رهبر معظم انقلاب اسلامی تاکید کردند: بر همه مسلمانان فرض است که با امکانات خود در کنار مردم لبنان و حزبالله سرافراز بایستند و در رویارویی با رژیم غاصب و ظالم و خبیث آن را یاری کنند.
سردار علی فدوی گفت: حزبالله آرزوی آن را دارد سربازان صهیونیست وارد جنگ زمینی شوند، چرا که برای آنها مطلوب است و شکستی عجیب خواهند خورد.