مینی اینفلوئنسرها، کودکان کار مجازی هستند / پیادهسازی سند 2030 و لزوم دورههای سواد رسانه
زهرا ملکی گفت: مینی اینفلوئنسرهای مجازی، کودکانی هستند که قربانی والدینی شدهاند که یاد گرفتهاند چطور از زندگی روزمره کسب درآمد کنند.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ زهرا ملکی کارشناس رسانه در گفتوگو با خبرنگار "تیتریک" گفت: مینی اینفلوئنسرهای مجازی، کودکانی هستند که قربانی والدینی شدهاند که یاد گرفتهاند چطور از زندگی روزمره کسب درآمد کنند.
وی ادامه داد: تغییر سبک زندگی، دنیای کودکان را از دختر و پسر بچهها گرفته است و آنها تبدیل به کودکان کار مجازی شدهاند. ملکی افزود: امروز به وفور این صحنه ها را در اینستاگرام می بینیم و این ظلم به کودک محسوب می شود. این کارشناس تصریح کرد: اخیرا نیز با پیج اینستاگرام یک نوجوان مواجه شدیم که دارای دو همسر است و توانسته نوجوانان بسیاری را جذب کند و نکات غیراخلاقی بسیاری را به مخاطب خود منتقل می کند. وی گفت: آینده کودکان و نوجوانان ما در فضای ولنگار مجازی در خطر است، فرزندانی که بدون دانش وارد این فضا شده اند. ملکی افزود: اینستاگرام به طور غیر مستقیم در حال تزریق فرهنگ غربی به کودک و نوجوان است و سند 2030 عملا در کشور برای این رده سنی در حال پیاده سازی است. این کارشناس ادامه داد: باید دوره های سواد رسانه از مقطع ابتدایی به کودکان و نوجوانان توسط مدرسین متخصص آموزش داده شود. وی با بیان اینکه سواد رسانه ای فرزندان از والدین پیشی گرفته است، گفت: باید همانند بعد از جنگ تحمیلی که دوره های نهضت سوادآموزی همگانی شد، اکنون دوره های سواد رسانه همگانی شود تا والدین نیز سوار بر قطار تکنولوژی شوند. ملکی عنوان کرد: کودکان و نوجوانان در بستر اینترنت نا امن، بسیار فردگرا شده اند و روحیه کار گروهی را ندارند. این کارشناس در خاتمه خاطرنشان کرد: اگر امروز برای بحث آموزش سواد رسانه هزینه نکنیم، در آینده نمی توانیم جلوی آسیب های فضای مجازی که به کف جامعه کشیده شده را بگیریم. انتهای پیام /