سه‌شنبه 14 اسفند 1403

میوه بهشتی که خوردنش ممنوع بود

خبرگزاری خبرنگاران جوان مشاهده در مرجع
میوه بهشتی که خوردنش ممنوع بود

تجربه‌گر در برنامه «زندگی پس از زندگی» درباره باغ بهشتی که از نزدیک دیده بود، گفت: همینکه دستم را دراز کردم تا سیب بچینم، گفتند دست نزن.

قسمت دهم فصل جدیده «زندگی پس از زندگی» پای صحبت‌های خانمی نشسته بود که مادرش هم تجربه نزدیک به مرگ را پشت سر گذاشته بود. این تجربه‌گر با بیان اینکه تنها تصویری که از باغ بهشتی در خاطرم بوده، باغ سرسبز با درختان میوه تازه است، گفت: همینکه دستم را دراز کردم تا سیب بچینم، به من گفتند دست نزن.

به گفته این فرد، به من گفتند فقط نگاه کن. تو نباید از این میوه‌ها برداری. آن لحظه امکان صحبت نداشتم. خیلی حس بدی به من دست داد. چراکه آن‌ها نگذاشتند من سیب را بردارم.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

«زندگی پس از زندگی» برنامه‌ای متفاوت درباره مرگ و عالم ماوراست که شبکه چهار سیما برای لحظات افطار تدارک دیده است. این برنامه روایت افرادی است که در تجربه مرگ تقریبی از کالبد جسم خارج شدند و عالم برزخ را درک کردند و بازگشتند. در این برنامه با سفر به نقاط مختلف ایران و جهان، مخاطبان برنامه مهمان روایت‌های تجربه‌گران مرگ تقریبی از عالم غیب می‌شوند.

هر فصل از این برنامه در 33 قسمت 90 دقیقه‌ای به تهیه‌کنندگی و اجرای عباس موزون در گروه ادب و هنر شبکه چهار سیما تولید شده است. پیش از این، سه فصل از «زندگی پس از زندگی» در سال‌های 1399، 1400 و 1401 در ایام ماه مبارک رمضان پیش از افطار پخش شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری رادیو تلویزیون