5 عادت مشترک میان افرادی که تا آخر عمر مجرد میمانند
افرادی که هرگز تجربه یک رابطه احساسی نداشتند درونگراتر، روان رنجورتر و با میزان مسئولیت پذیری پایینتری هستند.
فرارو - در سالهای اخیر درصد افرادی که هرگز ازدواج نکردهاند به بالاترین حد خود در تاریخ رسیده است!
به گزارش فرارو به نقل از بیگ تینک، افزایش تعداد افراد مجرد و هرگز ازدواج نکرده را میتوان به عوامل متعددی از جمله طول عمر بیشتر و تعداد زنان در نیروی کار نسبت داد. اگر رویکرد سن جوان نشانهای باشد، گرایش به سمت مجردی باقی خواهد ماند. این نسل سبک جدیدی از روابط احساسی را پذیرفتهاند: «رابطه موقعیتی». سارا فوراستیری ویسنته که به تازگی فارغالتحصیل شده است در مطلبی برای سی ان ان رابطه موقعیتی را این گونه توصیف کرده است: «این نوع رابطه بیش از یک دوستی، اما کمتر از یک رابطه متعهدانه است.»
اما آیا اجتناب از دلبستگی به معنای رضایت و تکامل احساسی است؟ پژوهشی جدید در مجله علم روانشناسی جواب قاطعانهای برای این سوال دارد: خیر! یک تیم بین المللی از محققان بیش از 77000 نفر بالای پنجاه سال را که در 27 کشور اروپایی زندگی میکردند، نمونه برداری کردند. آنها به دنبال مقایسه پنج ویژگی مهم شخصیت کسانی بودند که تا آخر عمر مجرد باقی میمانند. این پنج ویژگی مهم شخصیتی عبارتند از:
آمادگی و گشودگی نشان می دهد که یک فرد تا چه حد کنجکاو و پذیرای تجربیات بدیع است.
وظیفه شناسی تشریح میکند که یک فرد چقدر سازمان یافته، مسئولیت پذیر و جزئیات گرا است.
برون گرایی نشان میدهد که یک فرد چقدر برونگرا و اجتماعی است.
توافق پذیری نشان دهنده میزان همکاری و همدلی یک فرد است.
روان رنجوری میزان ثبات عاطفی یک فرد را اندازه گیری میکند.
محققان دریافتند افرادی که به انتخاب خود ازدواج نکردهاند سطوح پایینتری از برونگرایی، گشودگی و وظیفه شناسی دارند. آنها همچنین رضایت خود از زندگی را کمتر از افرادی که زندگی مشترک تشکیل دادهاند ارزیابی کردند. افرادی که موفق به ازدواج نشدند، نمرات شخصیت و رضایت از زندگی تقریباً یکسانی با کسانی که مجرد ماندن را انتخاب کردند گزارش دادند. با این حال، این افراد کمی برونگراتر بودند.
تفاوتهای شخصیتی بین افرادی که به انتخاب خود مجرد ماندند و کسانی که ازدواج کردند از نظر وظیفهشناسی و صراحت نسبتاً کم بود؛ در مقیاس 100 امتیازی این افراد تنها حدود سه امتیاز کمتر بدست آوردند. با این حال، این شکاف برای برونگرایی و رضایت از زندگی بیشتر بود. افرادی که به انتخاب خود مجرد ماندند در برونگرایی کمتر از شش امتیاز و در رضایت از زندگی کمی بیش از چهار امتیاز کمتر کسب کردند.
از بسیاری جهات، یافتهها با کلیشههای مرسوم مطابقت دارند. افراد برونگرا و باز احتمال بیشتری دارد که بیرون بروند، با مردم ملاقات کنند و یک رابطه ماندگار تشکیل دهند. علاوه بر این، ازدواج میتواند افراد را مجبور کند چیزهای جدیدی امتحان کنند. وظیفه شناسی اغلب یک ویژگی مهم برای حفظ رابطه احساسی است. سازماندهی و مسئولیت پذیری، آشنایی و زندگی مشترک را تسهیل میبخشند. روابط احساسی همچنین میتوانند افراد را تشویق به توسعه این مهارتها کند.
پژوهشگران در این مطالعه به طور خاص به افراد مسنتر نگاه کردند، زیرا دادههای این گروه سنی شامل تعداد بیشتری از افرادی که خواسته یا ناخواسته مجرد بودند میشد. سن بالاتر همچنین زمان بیشتری را برای تأثیرگذاری این تصمیمات در رابطه بر شخصیت افراد فراهم میکند. آیا افراد باید نگران این نتایج باشد؟
از دست ندهید