میوه و تره بار
میوه و تره بار
قصرشیرین - ایرنا - معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: امسال بیشترین تمرکز ما برای صادرات با کشورهای همسایه است و بهترین پتانسل ما در این خصوص کشور عراق است.
قصرشیرین - ایرنا - معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: هم اکنون ظرفیت تجاری ما با کشور عراق 9 میلیارد دلار در سال است که با چشم اندازی که رییس جمهوری و دولت تعریف کرده باید به 20 میلیارد دلار برسد.
قصرشیرین - ایرنا - نمانیده مردم قصرشیرین، سرپل ذهاب وگیلانغرب در مجلس شورای اسلامی گفت: این شهرستان با وجود 2 مرز رسمی خسروی و پرویزخان و اهمیتی که این مرزها دارند، به تنهایی نیازمند یک اتاق بازرگانی ویژه است.
قصرشیرین - ایرنا - فرماندار قصرشیرین گفت: توسعه صادرات در مرزهای رسمی خسروی و پرویزخان به عنوان یکی از مناطق راهبردی کشور نقش مهمی در رونق اقتصادی دارد و از دیرباز این شهرستان مسیر جاده ابریشم شناخت شده است.
قصرشیرین - ایرنا - «حمید زادبوم» معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت و رییس کل سازمان توسعه تجارت ایران روز پنجشنبه به منظور بازدید از مرزهای رسمی خسروی و پرویزخان وارد قصرشیرین شد.
رئیس اتحادیه بارفروشان میوه و تره بار گفت: بنابر آمار، صادرات میوه نسبت به ماه قبل به دلیل چالشهای پیش روی صادرکنندگان 40 تا 50 درصد کاهش یافته است.
کرج - ایرنا - عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی البرز از صادرات بیش از چهار هزار کانتینر انواع میوه و تره بار و صیفی به کشورهای همسایه و خاورمیانه خبر داد.
هر کیلو ران کامل ممتاز گوسفندی به قیمت 128 هزار تومان در میادین میوه و تره بار به فروش میرسد.
تمام 245 میدان میوه و تره بار تابعه سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران، شنبه 18 مرداد مصادف با روز «عید غدیر» تا ساعت 13 باز و مشغول به کار هستند.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، روابط عمومی سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران با صدور اطلاعیهای، ضمن عرض تبریک به مناسبت عید بزرگ غدیر، اعلام کرد: تمامی 245 میدان و بازار میوه و تره بار پایتخت روز شنبه 18 مرداد، از ساعت 8 تا 13 باز هستند و شهروندان میتوانند ارزاق و مایحتاج مورد نیاز خود را از این مراکز تهیه و خریداری نمایند. این روابط عمومی همچنین از شهروندان درخواست کرده...
تهران - ایرنا - روابط عمومی سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران با صدور اطلاعیهای اعلام کرد: میادین شنبه 18 مرداد مصادف با روز عید غدیر تا ساعت 13 باز و در آن نیروها مشغول به خدمات رسانی هستند.
میادین میوه و تره بار تابعه سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران، شنبه 18 مرداد مصادف با روز «عید غدیر» تا ساعت 13 باز و مشغول به کار هستند.
کارگر از افزایش 30 درصدی قیمت خیار در بازار خبر داد و گفت: صادرات خیار و ازدیاد تقاضا، قیمت خیار را افزایش داد.
تازهترین نرخنامه سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران، نشاندهنده کاهش قیمت 13 محصول از جمله انواع میوه، سبزیجات و صیفیجات در میادین میوه و تره بار است.
عسگری گفت: وقتی که مرغ هست، خوراک دام نیست، و هنگامی که نهادهای دامی هست مرغ نیست.
تهران - ایرنا - روابطعمومی سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران امروز، چهارشنبه اعلام کرد: بر اساس تازهترین نرخنامه این سازمان، قیمت 13 محصول از جمله انواع میوه، سبزیجات و صیفیجات در میادین میوه و ترهبار پایتخت کاهش یافته است.